ontvang tot 30% korting , alleen in de app
Klantenservice
Verzend naar : / $USD

Verzend naar

Verenigde Staten

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Opslaan
goedkeuring xiaomi mi laptop pro 15.6 inch intel i5-8250u 8 gb ddr4 256 gb ssd nvidia geforce mx150 2 gb ips 1920 * 1080
goedkeuring xiaomi mi laptop pro 15.6 inch intel i5-8250u 8 gb ddr4 256 gb ssd nvidia geforce mx150 2 gb ips 1920 * 1080
USD $ 1068.89
81 Reviews (4.8 )
4.8
Alle beoordelingen zijn afkomstig van geverifieerde kopers
o***m
5
Voor iedereen die sceptisch is over het bestellen van hier na het lezen van vele slechte recensies online, denk ik niet dat er zoveel is om je zorgen over te maken. Ik ontving mijn laptop in perfecte staat in slechts 4 dagen naar het Midden-Oosten. Geweldige bouwkwaliteit en een heel mooi display. Start het eerst op en log in op het Microsoft-account op de Chinese versie van Windows erop, meld ook aan op kantoor om een ​​gratis studentenversie te krijgen. Hierna kunt u vensters opnieuw installeren door Windows 10 home English te selecteren in de Windows-tool voor het maken van Windows. Na het installeren wanneer u zich aanmeldt met hetzelfde account, worden uw vensters in het Chinees geactiveerd en kunt u ook een kantoor installeren dat ook met uw account wordt geactiveerd. To anyone skeptical on ordering from here after reading many bad reviews online I dont think there is that much to worry about.
I received my laptop in perfect condition in just 4 days to middle east.
Great build quality and a really nice display.
First start it up and sign in the Microsoft account on the Chinese version of Windows on it, also sign office to get free student version. After that you can reinstall windows selecting windows 10 home English on windows media creation tool. After installing when you sign in with the same account your windows will be activated in Chinese and you can also install office which will be activated as well with your account.
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Nov 18, 2017
behulpzaam(11)
M***o
5
Product kwam binnen de vastgestelde tijden aan, snel en betrouwbaar; Ik raad aan om een ​​verzekering voor taken te nemen, vooral als je grote aantallen uitgeeft. Notebooks van hoge kwaliteit, prachtige materialen. Windows 10 opnieuw geïnstalleerd in het Italiaans en ik heb geen problemen gevonden; productsleutel en stuurprogrammas onmiddellijk herkend. Inbegrepen in de EU-stekkerbusdoos van goede kwaliteit. Prodotto arrivato entro i tempi stabiliti, veloce ed affidabile; consiglio di fare lassicurazione per i dazi, specialmente se si spendono cifre alte.
Notebook di ottima qualità, materiali stupendi.
Reinstallato windows 10 in italiano e non ho trovato alcun problema; product key e drivers riconosciuti subito.
Compreso nella scatola ladattatore per prese EU di buona qualità.
Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Aug 03, 2018
behulpzaam(7)
A***r
5
Beste notebook in deze prijsklasse Pros - geweldig ontwerp - hoogwaardige materialen - comfortabel toetsenbord - responsieve touchpad Cons - glanzend scherm - gesoldeerd RAM Best notebook in this price category

Pros
- awesome design
- high-quality materials
- comfortable keyboard
- responsive touchpad

Cons
- glossy screen
- soldered RAM
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
May 15, 2018
behulpzaam(7)
J***e
5
Alles is perfect aangekomen. De uitrusting is een pas, van de beste die je op dit moment kunt kopen. De ram is snel, maar de snelste, de SSD, met schandaalsnelheden. Todo ha llegado perfectamente. El equipo es una pasada, de lo mejor que se puede comprar actualmente.
La ram es rápida, pero lo más rápido,el ssd , con veloidades de escándalo.
Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Apr 11, 2018
behulpzaam(6)
w***r
5
zeer goede laptop, uitstekende bouwkwaliteit en supersnelle ontgrendeling met vingerafdruk very good laptop, excellent build quality and super fast unlocking with fingerprint
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Sep 12, 2018
behulpzaam(5)
A***A
5
De laptop is binnen 26 dagen geleverd, heeft lange tijd veel processen en verzendt de bestelling, maar de bezorging zelf is erg snel. Windows is nog niet opnieuw geïnstalleerd, dus ik kan alleen maar zeggen over het uiterlijk. Zeer mooi ontwerp, ziet er duur uit. Het touchpad is groot, maar het bovenste deel is niet ingedrukt. Een laptop voor thuis, het gewicht wordt gevoeld, constant ronddragen zal ongemakkelijk zijn. Over het algemeen alleen goede indrukken, voor dit geld de beste laptop. Ноутбук пришёл за 26 дней, litb долго обрабатывает и отправляет заказ, но сама доставка очень быстрая. Windows пока не переуставнавливал, поэтому могу сказать только о внешнем виде. Очень приятный дизайн, смотрится дорого. Тачпад большой, но верхняя часть не нажимается. Ноутбук для дома, вес чувствуется, постоянно носить с собой будет неудобно. В целом только хорошие впечатления, за эти деньги лучший ноут.
Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Apr 21, 2018
behulpzaam(5)
A***n
5
bijna bazaless notebook erg leuk almost bazaless notebook very nice
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Jul 20, 2018
behulpzaam(4)
P***l
5
Alles is in orde, een goede laptop. Winda herschikt zonder problemen. Office na binding aan het MS-account werkt op het nieuwe systeem. Het enige - een lange bezorging, en dus is alles in orde. Все отлично, хороший ноутбук. Винда переставилась без проблем. Офис после привязки к MS аккаунту работает на новой системе. Единственное - долгая доставка, а так все ок.
Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Mar 30, 2018
behulpzaam(4)
a***v
5
De notebook is chic, zeer aangenaam tactiel, maar behoorlijk zwaar. Aanvankelijk twijfelde hij aan het geluid. Hij was luid en bas, maar hoge oren en het scherm met een lage helderheid weerspiegelt het beschermende glas. Maar uiteindelijk ben ik er helemaal aan gewend, ik luister niet 100% naar muziek, ik doe een beetje rustiger en fijner, en reflecties verdwijnen als de helderheid 75-100% is. Zeer tevreden. Toch wil ik dat opmerken door het opladen van Mi5s. Met snel opladen is het niet opgeladen, evenals van de meest recente Mi 20 000 met snel opladen. Ноутбук шикарный, очень приятный тактильно, но довольно тяжелый. В начале усомнился звуком Он громкий и басовитый, но высокие режут уши И экран при низкой яркости зеркалит из-за стекла защитного. Но со временем полностью привык, музыку не слушаю на 100%, делаю немного тише и отлично, а отражения пропадают когда яркость на 75-100%. Очень доволен. Ещё хочу заметить, что от зарядки Mi5s С быстрой зарядкой не заряжается, как и от повербанка самого последнего Mi 20 000 С быстрой зарядкой.
Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Mar 25, 2018
behulpzaam(4)
S***y
5
Montage op het hoogste niveau Het touchpad is gewoonweg goddelijk Open met één hand Het scherm is het aangenaamst De behuizing - aluminium - voelt prettig aan, buigt niet zoals andere laptops op Windows Dunne frames op het display Het toetsenbord is stijlvol, zowel qua lay-out als tactiel De 8e generatie processor met echte 4 fysieke kernen en hypertraining. Over het algemeen is alles heel erg gaaf! Wordt gedurende 19 dagen geleverd. Сборка на высочайшем уровне
Тачпад просто божественный
Открывается одной рукой
Экран наиприятнейший
Корпус - алюминий - очень приятный на ощупь, не прогибается, как другие ноутбуки на винде
Тонкие рамки у дисплея
Клавиатура очень классная, как по раскладке, так и по тактильным ощущениям
Процессор 8го поколения с реальными 4мя физическими ядрами и гипертрейдингом
В целом все очень очень круто!

Доставили за 19 дней.
Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Mar 22, 2018
behulpzaam(4)
ATest