English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (43 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • Nov 01, 2016

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 02, 2016

Na het lezen van zoveel negatieve recensies over dit bedrijf was ik een beetje bezorgd dat mijn pakket te laat zou zijn of nooit zou komen. Tegenwoordig was ik aangenaam verrast toen ik mijn bestelling vandaag op mijn veranda zag zitten! Ik plaatste mijn bestelling op 21 juni, de verwerking duurde ongeveer 6 dagen. Mijn bestelling is verzonden op 27 juni en ik heb deze vandaag ontvangen, 2 juli. Deze bloemen zijn iets beter dan ik verwachtte p gezien de prijs. Ik ben zo opgewonden om ze volgend weekend te gebruiken voor het eerste verjaardagsfeest van mijn dochters. Het enige slechte ding is dat ze een vreemde geur hadden toen ik de plastic zakken openmaakte waar ze in zaten. Geen probleem, ik laat ze een uur lang luchten en ze zijn nu goed. After reading so many negative reviews about this company I was a little worried my package would be late or never come. Well today I was pleasantly surprised to find my order sitting on my porch today! I placed my order on June 21, processing took about 6 days. My order shipped out on June 27 and I received it today, July 2. These flowers are a bit better quality than I was expecting p considering the price. Im so excited to use them for my daughters first birthday party next weekend. The only bad thing is they had a strange smell when I was opening the plastic bags they were in. No big deal, I let them air out for an hour and they are good now.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2017

Zeer snel aangekomen, ik was zeer tevreden! Grote waarde voor uw geld! Chegou bem rápido, fiquei muito satisfeita! Ótimo custo benefício!

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2016

Mooi product. Bloemen zien er een beetje nep uit, maar zijn erg mooi. De bladeren zijn het meest nep uitziende ding van het product. Hoe dan ook, het is een over het algemeen erg leuk product. Het is lang, met grote bloemen en bladeren. Nice product. Flowers look a little fake, but is very beautiful. The leaves are the most fake-looking thing of the product. Anyway, its an overall very nice product. Its long, with big flowers and leaves.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2018

Mooie kunst bloemen de lengte is 2 meter en ik ga het binnenkort gebruiken op het balkon. Mooie kunst bloemen de lengte is 2 meter en ik ga het binnenkort gebruiken op het balkon.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2018

Ik heb mijn bestelde 1tak plastic rozen ontvangen,ze zijn zo mooi dat ik deze iedereen kan
aanbevelen.
Groetjes Martin
Ik heb mijn bestelde 1tak plastic rozen ontvangen,ze zijn zo mooi dat ik deze iedereen kan
aanbevelen.
Groetjes Martin

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 12, 2017

Mijn bestelling netjes ontvangen. De rozen zijn mooi van kleur. Ik be zeer tevreden over mijn aankoop. Mijn bestelling netjes ontvangen. De rozen zijn mooi van kleur. Ik be zeer tevreden over mijn aankoop.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2019

heel mooie bloemkrans. En de weergave is top. guirlande de fleurs très jolie . Et le rendu est top .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2019

heel mooie bloemkrans. En de weergave is top. guirlande de fleurs très jolie . Et le rendu est top .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2018

Deze zien er geweldig uit als ze samen worden gebost als ze worden gebruikt als slingerapplicatie. Ik raad aan om 2 of meer te combineren om de ruimtes tussen bloemen in te vullen. Verzending was op tijd These look great all bunched together if used as garland application I recommend combining 2 or more to fill in the spaces between flowers. Shipping was on time

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kunstbloemen 1 Tak Pastoraal Stijl Rozen Bloemen voor op de muur
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.09
 Kunstbloemen 1 Tak Feest / Avond Bruiloft Rozen Bloemen voor op de muur
1% koopUSD $ 4.39
 95 "l 2 stks negen prachtige bloemen 1 tak in rozenhouten (geassorteerde kleuren)
1% koopUSD $ 2.74
 Kunstbloemen 1 Tak Klassiek Wandgemonteerd Geschorst Feest Bruiloft Bloemblaadjes Magnolia mand met bloemen
1% koopUSD $ 4.39
 Kunstbloemen 1 Tak Bruidsboeketten Pastoraal Stijl Rozen Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 4.39
 Kunstbloemen 1 Tak Europese Stijl Papaver Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 2.19
 Kunstbloemen 1 Tak Pastoraal Stijl Planten mand met bloemen
1% koopUSD $ 7.85
 Kunstbloemen 1 Tak Pastoraal Stijl Gipskruid Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 3.29
 Kunstbloemen 1 Tak Eenvoudige Stijl Planten Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 4.54
 Kunstbloemen 1 Tak Europese Stijl Rozen Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 0.76
 Kunstbloemen 1 Tak Moderne Style Bruiloft Rozen Planten Bloemen voor op tafel
2% koopUSD $ 7.14
 Kunstbloemen 5 Tak Klassiek Traditioneel / Klassiek Europees Lichtblauw Eeuwige bloemen Bloemen voor op tafel
2% koopUSD $ 10.99
 Kunstbloemen 1 Tak Enkel (150 x 200cm) Stijlvol Rozen Bloemen voor op de muur
2% koopUSD $ 10.99
 9flowers 2m longth kunstmatige valse zijde rose bloem klimop wijnstok opknoping garland bruiloft decor partij huis tuindecoratie
3% koopUSD $ 4.39
 Kunstbloemen 1 Tak Luxe Bruiloft Hortensia\'s Bloemen voor op de muur
3% koopUSD $ 6.59
 Holiday Decorations Kerstversieringen Ornamenten Vakantie 1set
3% koopUSD $ 26.39
 Kunstbloemen 1 Tak Wandgemonteerd Rustiek Rekwisieten Planten mand met bloemen
4% koopUSD $ 10.99
 Kunstbloemen 1 Tak Bruidsboeketten Rozen Bloemen voor op tafel
4% koopUSD $ 7.69
 Kunstbloemen 1 Tak Bruiloft Europees Sakura Bloemen voor op de muur
4% koopUSD $ 8.79
 Kunstbloemen 1 Tak Klassiek Traditioneel / Klassiek Pastoraal Stijl Planten Bloemen voor op de muur
5% koopUSD $ 8.79
 Kunstbloemen 1 Tak Moderne Style Rozen Bloemen voor op tafel
5% koopUSD $ 9.89
 20 meter zijde bladvormige kunstmatige groene bladeren voor bruiloft decoratie diy krans geschenk scrapbooking ambachtelijke nep bloem
5% koopUSD $ 3.14
 Kunstbloemen 6 Tak Pastoraal Stijl Rozen Bloemen voor op tafel
6% koopUSD $ 7.69
 Kunstbloemen 0 Tak Klassiek Modern eigentijds / Eenvoudige Stijl Vaas Bloemen voor op tafel / Enkele vaas
6% koopUSD $ 15.39
 Kunstbloemen 1 Tak Hedendaagse Modern Planten Bloemen voor op tafel
6% koopUSD $ 3.84
 Kunstbloemen 5 Tak Klassiek Bruidsboeketten Pastoraal Stijl Pioenen Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 9.89
 Kunstbloemen 8.0 Tak Europees Pioenen Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 7.36
 Kunstbloemen 2 Tak Pastoraal Stijl Rozen Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 5.31
 Kunstbloemen 1 Tak Rustiek Bruiloft Rozen Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 5.49
 Kunstbloemen 1 Tak Bruiloft Europese Stijl Rozen Bloemen voor op de muur
1% koopUSD $ 6.59
 Kunstbloemen 2 Tak Pastoraal Stijl Hortensia\'s Bloemen voor op tafel
1% koopUSD $ 4.39
 Kunstbloemen 1 Tak Wandgemonteerd Geschorst Bruiloft Pastoraal Stijl Planten Bloemen voor op de muur
1% koopUSD $ 3.29
 Kunstbloemen 1 Tak Pastoraal Stijl Zonnebloemen Bloemen voor op de muur
1% koopUSD $ 3.29
BTest