English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Lynsalg
Mobilapper

LightInTheBox leverer til nesten alle land i verden.

Velg valuta: $ USD

Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

Hvordan sjekker jeg bestillingsstatusen?

LightInTheBox gjør det enkelt for sine brukere å holde styr på sin konto.

• 1. Logg inn på "Min Konto" og klikk på "Mine Bestillinger" øverst i venstre hjørne på velkomstsiden.

• 2. I "Mine Bestillinger" vil du kunne se alle dine bestillinger og den aktuelle statusen for hver vare.

For å forstå hva våre forskjellige bestillingsstatuser betyr, klikk her.

CTest