English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Wyprzedaż Błyskawiczna
Aplikacje

LightInTheBox.com dostarcza do prawie wszyskich krajów na świecie.

Wybierz walutę: $ USD

Średnia ocena: 5 (734 recenzji)
Napisz recenzję
  • Napisana przez  kathysem
  • Zweryfikowany Kupujący
  • 26 / 5 / 2013

Zamówiłam sukienkę dla mojej siostrzenicy, ponieważ jej stopień zdecydowanie zamówił twoje pomiary był idealny, ale potrzebował rąbka, ale poza tym ta doskonała struktura i beading, dobra jakość Znam ją, gdy widzę jedną, ponieważ jestem kierownikiem w sklepie dla nowożeńców z jakością sukienki! Najprawdopodobniej kolejność sukienki znowu tutaj Ordered the dress for my niece for her grad definitely order to your measurements came in perfect just needed a hem but other then that perfect structure and beading, good quality I know one when I see one as I am a manager at a bridal store with quality dresses! Will most likely order dresses again from here

Odpowiedź(1) Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (0) (1)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 1 / 5 / 2013

Sukienka jest przepiękna, dokładnie taka, jak to opisano i pokazana na stronie internetowej. Tkanina jest wysokiej jakości, a hafty i wykończenia są bardzo dobrze zrobione! Mam tylko komplementy do jakości produktu. Kupiłem sukienkę w kolorze szałwii, wykonałem na podstawie pomiarów, które wysłałem. Jego syrop jest dość długi i jest jednak krótszy z przodu. Jeśli zamierzasz nosić but o bardzo wysokim obcasie, zalecam, aby umieścić miarę wysokości nieco wyżej. Złożyłem wniosek w dniu 11.03.13 i otrzymałem komunikat o wysyłce w dniu 01/04/13, ponieważ został on opracowany na miarę. W dniu 18.04.13 produkt dotarł do Kuriera mojego miasta (Belo Horizonte MG Brazylia). Jedyną krytyką, którą przedstawię, jest opłata za wysyłkę, zwana "ems", którą musiałem zapłacić za szybszy dostarczenie produktu. W momencie zakupu nie było innej możliwości. Opłata za ubezpieczenie przesyłki również zapłaciłem, ale to był mój wybór. Aby pomóc tym, którzy mieszkają w Brazylii i chcą kupić sukienkę, włożyłem wszystko, za co zapłaciłem: Wartość Sukienka: BRL R 429,24 USD: BRL R 111,72 Koszt Ubezpieczenia Stawki: BRL R 14,58 Razem Finał: BRL R 555,54 USD Na fakturze karty kredytowej kwota ta wzrosła do 631,88 USD, z powodu stawki IOF i konwersji Dolara w dniu odbioru. W momencie wycofania w poczcie był także zbiór dwóch dodatkowych podatków, federalnych i stanowych (z Minas Gerais), które wyniosły w sumie 273,00 R $. W sumie sukienka kosztował mnie około 900,00 R $. Polecam produkt, ponieważ byłem bardzo zadowolony, ale sprawdź stawki swojego stanu i kraju, aby dowiedzieć się, czy zakup nie będzie kosztować więcej niż myślisz! O vestido é lindo, exatamente como descrito e mostrado no site light in the box. O tecido é de qualidade e o bordado e o acabamento foram muito bem feitos! Só tenho elogios a fazer à qualidade do produto.

Comprei o vestido na cor verde sage, feito com base nas medidas que enviei. A sua calda é bastante comprida sendo, no entanto, mais curto na parte da frente. Se você pretende usar um sapato de salto muito alto, recomendo que coloque a medida de sua altura um pouco maior.

Fiz o pedido no dia 11/03/13 e recebi a comunicação do envio no dia 01/04/13, já que ele foi feito sob medida. No dia 18/04/13 o produto chegou ao Correio de minha cidade (Belo Horizonte MG Brasil).

A única crítica que faço é em relação a uma taxa de envio, chamada de "ems" que tive que pagar para que o produto fosse entregue com maior rapidez. Não havia outra opção no momento da compra. A Tarifa de Seguro de Envio eu também paguei, mas esta foi por opção minha.

Para auxiliar a quem mora no Brasil e pretende comprar o vestido, inseri tudo o que paguei:

Valor do vestido: BRL R$ 429,24
ems: BRL R$ 111,72
Tarifas de Seguro de Envio: BRL R$ 14,58
Total Final: BRL R$ 555,54

Na fatura do Cartão de Crédito esse valor aumentou para R$631,88, em razão da taxa de IOF e conversões do Dolar na data da cobrança.

No momento da retirada, no correio, houve também a cobrança de mais dois impostos, federal e estadual (de Minas Gerais) que somados foram no valor de R$ 273,00.

No total, o vestidou me custou aproximadamente R$ 900,00.

Recomendo o produto, pois fiquei muito satisfeita, mas verifique as taxas de seu estado e país, para saber se a compra não vai lhe custar mais do que você imagina!

Odpowiedź(1) Przetłumaczono z Portugalski Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (5) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 8 / 3 / 2013

To było świetne! Zamówiłem sukienkę z niestandardowymi wymiarami. Mam 52 "i wchodzę do moich pomiarów jako Bust (Cal): 31,5, Talia (Cal): 24, Biodra (Cal): 35, Hollow to Floor (Cal): 52, Wysokość (Cal): 62 Zamówiłem w kolorze "srebrnym" (takim jak ten, który ma na sobie model) i jest przepiękna! Suknia bardzo szybko dotarła do pudła z plastikiem, znajdowała się na środku i starannie złożona w paczce. wbudowany biustonosz i pasek / klips, który naprawdę pomaga w utrzymaniu, biust jest dla mnie niewielki, ale pozostaje niezły, jest również bardzo długi, ze względu na pociąg, zamierzam go usunąć, ponieważ nie chcę, żeby ludzie nadepnęli na moją balu, nie miałem problemów z moim zamówieniem i jestem bardzo zadowolony z tej firmy i mojego zakupu! This was great! I ordered the dress with custom sizing. Im 52" and entere my measurements as Bust (Inch):31.5, Waist (Inch):24, Hips (Inch):35, Hollow to Floor (Inch):52, Height (Inch):62

I ordered it in the color "silver" (like the one the model is wearing) and its gorgeous!

The dress arrived very quickly and came in a box and with plastic around it. It was inside out and carefully folded in the package.

It has a builtin bra and strap/ clip thing that really helps it stay up.
The bust is a tiny bit big on me, but it stays up just fine!
Its also very long, because of the train. I am going to have it removed because I dont want people stepping on it at my prom.

I had no problems with my order, and I am extremely happy with this company and my purchase!

Odpowiedź(2) Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (4) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 22 / 7 / 2012

Kupiłem tę sukienkę na moją High School Prom: 12 maja 2012. Kolor: Sage Green Rozmiar: 4. (Mój prawdziwy rozmiar to 2, ale mam rozmiar 4 i musiałem go zaostrzyć, ale tylko zacisnąłem go wokół popiersie tak, że talia wciąż była luźna, więc bardzo polecam, abyś uzyskał swój "prawdziwy" rozmiar.) Exp. Wysyłka . Zamówiłem sukienkę 12 kwietnia 2012 r., A otrzymałem ją 30 kwietnia 2012 r. (Przyszło o wiele wcześniej niż szacowany czas wysyłki, więc polecam iść na ekspedycję, to naprawdę przychodzi szybko.) Zamek błyskawiczny i beading były bardzo dobre. Chociaż długość była długa, więc wyciąłem, ale z niej i dodałem hak do pociągu, więc nie musiałem go ciągnąć przez cały czas. Jest to bardzo dobrze wykonana sukienka i jest niezwykle przytulna i polecam ją każdemu. I bought this dress for my High School Prom: May 12, 2012.
Colour: Sage Green
Size: 4.
(My real size is 2, but I got a size 4 and I had to get it tightened but I only tightened it around the bust so the waist was still kind of loose. So I HIGHLY recommend you get your real size.)
Exp. Shipping.
I ordered the dress on April 12, 2012 and I got it on April 30, 2012.
(It came a lot earlier than the estimated shipping time. So I recommend going for exp. shipping; it really does come quickly.)
The zipper and the beading were very good. Though the length was a but long so I cut a but off it and added a hook for the train so I didnt have to drag it the whole time.
Its a VERY well made dress and its extremely cozy and I would recommend it to anyone.

Odpowiedź Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (4) (1)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 12 / 2 / 2012

Zamówiłem tę sukienkę na ślub cywilny (błękit nieba, rozmiar 6). Dostawa odbyła się w ciągu trzech tygodni, więc całkiem szybko (spodziewałem się więcej). Jakość i jakość wykonania są świetne. Musiałem również uiścić opłaty celne (około 50 EUR za sukienkę), więc w każdym razie od początku należy wziąć pod uwagę. Ale pomimo opłat, sukienka była nadal bardzo tania. W Niemczech musiałbyś zapłacić znacznie więcej za porównywalną sukienkę. Musiałem odciąć pociąg, ponieważ uznałem to za niewygodne, ale nie było to zbyt drogie. Na pewno zamówimy tutaj ponownie i mogę polecić go wszystkim innym. Ich habe dieses Kleid für meine standesamtliche Trauung bestellt (in Himmelblau, Grösse 6). Die Lieferung erfolgte innerhalb von drei Wochen, also ziemlich schnell (ich habe mit länger gerechnet). Die Qualität und die Verarbeitung sind super. Ich musste auch Zollgebühren zahlen (so etwa 50 Eur für das Kleid), also auf jeden Fall von Anfang an mit einrechnen. Aber trotz der Gebühren, war das Kleid immer noch sehr günstig. In Deutschland hätte man für ein vergleichbares Kleid viel mehr bezahlen müssen.
Die Schleppe habe ich abschneiden müssen, weil ich das für unbequem empfand, aber es war nicht sehr teuer.
Werde auf jeden Fall hier wieder bestellen und kann es auch allen anderen nur empfehlen.

Odpowiedź Przetłumaczono z Niemiecki Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (4) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 3 / 1 / 2012

Ubrana w sukienkę w kwietniu na weselu. Otrzymałem wiele komplementów i byłem naprawdę podekscytowany. Sukienka ma kolor szampana. Może tylko polecić. Przy takim rozmiarze wolałbym zamówić coś większego. Ponadto należy zwrócić uwagę, że wciąż są pobierane opłaty celne. Habe das Kleid im April auf einer Hochzeit getragen. Habe sehr viele Komplimente dafür erhalten und war auch selbst total begeistert.
Das Kleid hat die Farbe Champagner.
Kann es nur empfehlen.
Bei der Größe würde ich lieber etwas größer bestellen. Außerdem sollte man beachten das noch Zollgebühren dazu kommen.

Odpowiedź Przetłumaczono z Niemiecki Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (0) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 23 / 5 / 2015

To niesamowita sukienka. Jakość materiałów jest bardzo wysoka, idealnie do mnie pasuje i wygląda oszałamiająco. Wszyscy nazywali mnie księżniczką, więc nie mogłem być bardziej szczęśliwy. Zamówiłem wiele rzeczy z tej strony i nigdy się nie zawiodłem. Mają niesamowite rzeczy do ślubnej garderoby. Na pewno wrócę i polecam wszystkim moim znajomym :) This is an amazing dress. The quality of materials is very high, fits me perfectly and looks stunning. Everyone was calling me a princess, so I couldnt be more happier.
I ordered a lot of things from this site and never was disappointed. They have amazing stuff for wedding\prom\evening wear. I will definitely be back again and recommend it to all my friends :)

Odpowiedź Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (0) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • 11 / 4 / 2014

Dopasowane idealnie, wysokiej jakości tkaniny, wygodne. Idealny na ślub na plaży. Tailored perfectly, high quality fabrics, comfortable. Perfect for a beach wedding.

Odpowiedź Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (0) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • Napisana przez  ann.subs
  • Zweryfikowany Kupujący
  • 24 / 3 / 2014

Zamówiłem tę sukienkę w kolorze Sky Blue, rozmiar 2, po roku patrzenia na nią. Zdarzyło mi się sprawdzić stronę na Dzień Prezydenta i dostałem ją na sprzedaż. To było wszystko, czego kiedykolwiek chciałem, przyjechał za miesiąc (zamówiłem 17 lutego u moich drzwi 17 marca). Świetna jakość, o wiele cięższa niż oczekiwano, ale bardzo dobrze wykonana. Rozmiar drugi jest wciąż trochę duży, ale zdecydowanie nadaje się do noszenia, nawet jeśli nie zdecyduję się go zabrać. Beading jest chwalebny. Nie będziesz zawiedziony. Jeszcze bardziej podekscytowany jestem moim balem, że jest tutaj. Wszystkie pozytywne recenzje były tym, co przekonało mnie do tego, aby to osiągnąć. Oto jeszcze jeden. Dziękuję LITB! I ordered this dress in Sky Blue, size 2, after a year of looking at it. I happened to check the site on Presidents Day, and got it on sale. It was everything I ever wanted, arrived in a month, (ordered February 17th at my door March 17th). Great quality, a lot heavier than expected, but very well made. The size two is still just a bit big, but definitely wearable even if I dont decide to get it taken in. The beading is glorious. You will not be disappointed. I am even more excited for my Prom now that its here. All the positive reviews were what convinced me to get it in the first place. Heres one more. Thank you LITB!

Odpowiedź Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (2) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

  • Napisana przez  johaggis
  • Zweryfikowany Kupujący
  • 14 / 3 / 2014

Fantastyczna jakość. Szybka dostawa. Piękna sukienka w fantastycznej cenie. Podatek pocztowy był drogie (zwłaszcza, że ​​było wymagane na wyciągnięcie ręki w momencie, gdy sukienka została dostarczona.) Niezwykle zadowolony ogólnie xxx Fantastic quality. Quick delivery. Beautiful dress for a fabulous price.

Postal tax was pricey (especially as it was requested on the doorstep at the time the dress was delivered.)

Extremely happy overall xxx

Odpowiedź Przetłumaczono z Polish Pokaż oryginał Zobacz tłumaczenie
Czy ta recenzja była pomocna? (0) (0)
Udostępnij na Facebooku

Po zalogowaniu się, możesz odpowiedzieć na tę opinię.

REKOMENDACJE

 Krój A Bez ramiączek / Dekolt serduszko Tren sweep Szyfon Fason celebrycki Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Drapowania / Drapowania boczna przez TS Couture®
3%kup produkt polecany na tej stronieUSD $ 55.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Bez ramiączek / Dekolt serduszko Krótka / Mini Szyfon Sukienka dla druhny z Drapowania / Krzyżowe przez LAN TING BRIDE®
1% kupUSD $ 53.99
 Ołówkowa / Kolumnowa Lejący się dekolt Tren sweep סאטן נמתח Fason celebrycki Spotkanie towarzyskie / Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z przez TS Couture®
1% kupUSD $ 55.00
 Krój A W serek Sięgająca podłoża Tafta Sukienka dla matki panny młodej z Krzyżowe przez LAN TING BRIDE®
1% kupUSD $ 76.99
 Ołówkowa / Kolumnowa Bez ramiączek / Dekolt serduszko Tren w stylu sądowym Rozciągliwa satyna Sukienka z Koraliki / Dodatki kryształowe / Drapowania boczna przez TS Couture®
1% kupUSD $ 24.00
 Obcisła i rozszerzona Dekolt serduszko Krótka / Mini Szyfon סאטן נמתח Spotkanie towarzyskie / Wyjazd w rodzinne strony Sukienka z Kwiat
1% kupUSD $ 24.00
 Syrena W serek Do kostki Satyna / Tiul Błyszczące Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Cekin przez
1% kupUSD $ 77.99
 Ołówkowa / Kolumnowa Dekolt serduszko Krótka / Mini Tafta Odkryte plecy Spotkanie towarzyskie Sukienka z Koraliki / Dodatki kryształowe / Drapowania boczna przez TS Couture®
1% kupUSD $ 27.00
 Krój A Wysoki Krótka / Mini Koronka Sukienka z przez
1% kupUSD $ 39.00
 Krój A Zaokrąglony Asymetryczna Tafta Blok kolorów Spotkanie towarzyskie Sukienka z Szafra / Wstążka przez TS Couture®
1% kupUSD $ 15.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Na jedno ramię Sięgająca podłoża Dżersej Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Z marszczeniami przez
2% kupUSD $ 24.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Kwadratowy dekolt Sięgająca podłoża Szyfon Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koronka / Fałdki boczne przez TS Couture®
2% kupUSD $ 21.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Głęboki dekolt Sięgająca podłoża Szyfon Odkryte plecy / Fason celebrycki Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Drapowania przez TS Couture®
2% kupUSD $ 21.00
 Krój A Cienkie ramiączka Sięgająca podłoża Szyfon / Rozciągliwa satyna Odkryte plecy Kolacja oficjalna Sukienka z Kokardki / Drapowania boczna przez TS Couture®
3% kupUSD $ 27.00
 Krój A / Księżniczka Bez ramiączek Do kolan Koronka / Tiul Spotkanie towarzyskie / Studniówka Sukienka z Haft przez TS Couture® / Przejście kolorów
3% kupUSD $ 21.00
 Krój A Zaokrąglony Do kolan Satyna Spotkanie towarzyskie / Studniówka Sukienka z Drapowania / Kwiat przez TS Couture®
3% kupUSD $ 27.00
 Krój A Wysoki Sięgająca podłoża Koronka / Satyna Blok kolorów Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Guziki / Koronka przez TS Couture®
4% kupUSD $ 55.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Dekolt serduszko Asymetryczna Satyna Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Cekin przez TS Couture®
4% kupUSD $ 12.00
 Syrena W serek Tren sweep Koronka Sukienka z Koronka / Plisy przez TS Couture®
4% kupUSD $ 54.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Zaokrąglony Sięgająca podłoża Szyfon Kolacja oficjalna Sukienka z Drapowania boczna / Broszka kryształowa przez TS Couture®
5% kupUSD $ 21.00
 Krój A / Księżniczka Linia złudzenia Krótka / Mini Tiul / Z cekinami Błyszczące Studniówka Sukienka z Kokardki / Z marszczeniami przez TS Couture®
5% kupUSD $ 40.00
 Syrena W serek Sięgająca podłoża סאטן נמתח Piękne plecy Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki przez
5% kupUSD $ 54.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Na jedno ramię Asymetryczna Szyfon Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Szafra / Wstążka / Z marszczeniami przez TS Couture®
6% kupUSD $ 33.00
 Krój A / Księżniczka Halter Sięgająca podłoża Szyfon Odkryte plecy Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Cekin / Z marszczeniami przez TS Couture®
6% kupUSD $ 39.00
 Syrena Cienkie ramiączka Sięgająca podłoża Spandeks Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Dodatki kryształowe przez TS Couture®
6% kupUSD $ 54.00
 Krój A / Księżniczka Na jedno ramię Do kolan Tiul Sukienka z Cekin / Koronka przez TS Couture®
1% kupUSD $ 24.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Na jedno ramię Tren w stylu sądowym Szyfon Odkryte plecy Studniówka / Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Drapowania / Drapowania boczna przez TS Couture®
1% kupUSD $ 39.00
 Krój A / Księżniczka Paski Do kolan Szyfon Odkryte plecy Spotkanie towarzyskie Sukienka z Koraliki / Drapowania przez TS Couture®
1% kupUSD $ 50.00
 Syrena Paski Sięgająca podłoża Rozciągliwa satyna Odkryte plecy / Fason celebrycki / Wycięcie Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Drapowania boczna przez TS Couture®
1% kupUSD $ 129.99
 Krój A Dekolt serduszko Krótka / Mini Tiul Spotkanie towarzyskie / Studniówka Sukienka z Koraliki / Dodatki kryształowe przez TS Couture®
1% kupUSD $ 21.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Na jedno ramię Sięgająca podłoża Szyfon Kolacja oficjalna Sukienka z Koraliki / Broszka kryształowa / Kwiat przez TS Couture®
1% kupUSD $ 39.00
 Balowa / Obcisła i rozszerzona W serek Do kolan Satyna / Tiul Studniówka Sukienka z Z marszczeniami / Kwiat przez TS Couture®
1% kupUSD $ 55.00
 Ołówkowa / Kolumnowa Bez ramiączek Krótka / Mini Szyfon / Satyna Mała czarna sukienka Spotkanie towarzyskie Sukienka z Falbany przez TS Couture®
1% kupUSD $ 21.00
ATest