beneficiați de reducere de până la30% doar în aplicație
Suport
Expediere către : / $USD

Expediere către

Statele Unite

Monedă de schimb

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Salvează

Cum îmi închid / șterg contul?

 

Ne pare rău să aflăm că vă gândiți să închideți contul dvs. pe site-ul nostru de cumpărături. Apreciem sincer sprijinul acordat și regretăm orice inconveniență pe care o puteți fi întâmpinat.

Cererea de ștergere poate fi realizată folosind următoarele metode, vă rugăm să încercați:

1. Prin link:

Închideți contul dvs. făcând clic pe acest link: http://litb.cc/l/rLyn (se recomandă browserul mobil)

2. Prin email:

Dacă opțiunile menționate mai sus nu satisfac nevoile dvs., vă sugerăm cu amabilitate să ne contactați prin următoarea adresă pentru a vă adresa preocupările.

Folosind aceeași adresă de email cu care v-ați înregistrat contul, vă rugăm să trimiteți un email către datarelatedinquiry@lightinthebox.com cu următoarele informații:

1. Contul pe care doriți să-l ștergeți și comerciantul în cauză.

2. ID-ul comenzii și numele produsului din ultima comandă.

3. Dacă nu aveți nicio comandă, vă rugăm să ne comunicați data înregistrării.

 

Vă rugăm să acordați atenție faptului că informațiile pe care le solicităm sunt esențiale pentru a vă oferi asistență eficientă. Vă rugăm să înțelegeți că furnizarea informațiilor obligatorii menționate mai sus ne va ajuta în mod considerabil să abordăm eficient preocupările dvs.

 

[Reamintire caldă]

Vă rugăm să rețineți că contul NU VA PUTEA FI RECUPERAT odată ce este șters. După procesarea ștergerii, toate datele din contul dvs. vor fi șterse. Prin urmare, înainte de a vă șterge contul, vă rugăm să aveți în vedere următoarele:

1. Veți pierde toate datele din contul dvs. și nu veți putea plasa o comandă sau utiliza recompense/cupoane prin acest cont, vă rugăm să confirmați că nu există probleme de service sau credit cu noi.

2. Nu veți putea verifica comenzile sau contacta serviciul pentru clienți după ștergere.

 

Ofițerul va răspunde la emailul dvs. în termen de 1-5 zile lucrătoare.

Ne cerem scuze sincer pentru orice nemulțumire pe care ați putut-o întâmpina și sperăm cu sinceritate că veți reconsidera decizia de a vă închide contul. Rămânem dedicați să vă servim și să ne asigurăm satisfacția dvs. ca client valoros.

 

 

 

V-a fost de ajutor această pagină?
ATest