English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

  • 26 / 5 / 2013

A ordonat rochie pentru nepoata mea pentru gradul ei de ordine cu siguranta pentru măsurătorile dvs. a venit în perfect doar nevoie de un hem, dar altele decât acea structură perfectă și beading, bună calitate Știu unul atunci când văd unul ca eu sunt un manager la un magazin de mireasa cu calitate rochii! Cel mai probabil va ordona rochii din nou de aici Ordered the dress for my niece for her grad definitely order to your measurements came in perfect just needed a hem but other then that perfect structure and beading, good quality I know one when I see one as I am a manager at a bridal store with quality dresses! Will most likely order dresses again from here

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (1)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 1 / 5 / 2013

Rochia este minunată, exact așa cum este descrisă și prezentată pe site-ul luminoase din cutie. Materialul este de calitate, iar broderia și finisajul au fost foarte bine realizate! Am doar complimente pentru a face cu privire la calitatea produsului. Am cumpărat rochia în salvie verde, făcută pe baza măsurătorilor pe care le-am trimis. Siropul său este destul de lung și este totuși mai scurt în față. Dacă intenționați să purtați un pantof de toc foarte înalt, vă recomand să plasați măsura înălțimii puțin mai mare. Am dat ordinul la data de 11/03/13 și am primit notificarea expedierii la data de 01/04/13, deoarece a fost personalizată. Pe data de 18.08.14 produsul a ajuns la Curierul orașului meu (Belo Horizonte MG Brazilia). Singura critică pe care o fac este aceea de a plăti o taxă de transport maritim, numită "ems", pe care trebuie să o plătesc pentru ca produsul să fie livrat mai repede. Nu exista altă opțiune la momentul cumpărării. Taxa de asigurare pentru transport maritim am plătit și eu, dar aceasta a fost la alegerea mea. Pentru a ajuta pe cei care locuiesc în Brazilia și doresc să cumpere rochia, am introdus tot ce am plătit: Valoarea costumului: BRL R $ 429,24 ems: BRL R $ 111,72 Ratele de asigurare de transport maritim: BRL R $ 14,58 Total Final: BRL R $ 555,54 În factura cardului de credit această sumă a crescut la R $ 631,88, datorită ratei IOF și conversiilor Dolarului la data colectării. La momentul retragerii, prin poștă, au mai fost colectate încă două impozite, federale și de stat (de la Minas Gerais), care au totalizat suma de 273 USD. În total, rochia mi-a costat aproximativ R $ 900.00. Vă recomandăm produsul deoarece am fost foarte mulțumit, dar verificați ratele de stat și țară, pentru a afla dacă achiziția nu vă va costa mai mult decât credeți! O vestido é lindo, exatamente como descrito e mostrado no site light in the box. O tecido é de qualidade e o bordado e o acabamento foram muito bem feitos! Só tenho elogios a fazer à qualidade do produto.

Comprei o vestido na cor verde sage, feito com base nas medidas que enviei. A sua calda é bastante comprida sendo, no entanto, mais curto na parte da frente. Se você pretende usar um sapato de salto muito alto, recomendo que coloque a medida de sua altura um pouco maior.

Fiz o pedido no dia 11/03/13 e recebi a comunicação do envio no dia 01/04/13, já que ele foi feito sob medida. No dia 18/04/13 o produto chegou ao Correio de minha cidade (Belo Horizonte MG Brasil).

A única crítica que faço é em relação a uma taxa de envio, chamada de "ems" que tive que pagar para que o produto fosse entregue com maior rapidez. Não havia outra opção no momento da compra. A Tarifa de Seguro de Envio eu também paguei, mas esta foi por opção minha.

Para auxiliar a quem mora no Brasil e pretende comprar o vestido, inseri tudo o que paguei:

Valor do vestido: BRL R$ 429,24
ems: BRL R$ 111,72
Tarifas de Seguro de Envio: BRL R$ 14,58
Total Final: BRL R$ 555,54

Na fatura do Cartão de Crédito esse valor aumentou para R$631,88, em razão da taxa de IOF e conversões do Dolar na data da cobrança.

No momento da retirada, no correio, houve também a cobrança de mais dois impostos, federal e estadual (de Minas Gerais) que somados foram no valor de R$ 273,00.

No total, o vestidou me custou aproximadamente R$ 900,00.

Recomendo o produto, pois fiquei muito satisfeita, mas verifique as taxas de seu estado e país, para saber se a compra não vai lhe custar mais do que você imagina!

Răspuns (1) Tradus din Portugheză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (5) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 8 / 3 / 2013

A fost grozav! Am comandat rochia cu dimensiunile personalizate. Sunt 52 "și mă înscriu în Bust (Inch): 31.5, Talie (Inch): 24, Șolduri (Inch): 35, Hol la Etaj (Inch): 52, Înălțime in culoarea "argint" (ca si modelul pe care il poarta) si superbul ei rochie a ajuns foarte repede si a venit intr-o cutie si cu plastic in jurul ei. un sutien construit și o curea / o clip care o ajută într-adevăr să rămână sus Bustul este un pic cam mare pe mine, dar rămâne în regulă și este foarte lung, din cauza trenului. nu vreau ca oamenii să meargă la ea la balul meu. Nu am avut probleme cu comanda mea, și sunt extrem de mulțumit de această companie și cumpărarea mea! This was great! I ordered the dress with custom sizing. Im 52" and entere my measurements as Bust (Inch):31.5, Waist (Inch):24, Hips (Inch):35, Hollow to Floor (Inch):52, Height (Inch):62

I ordered it in the color "silver" (like the one the model is wearing) and its gorgeous!

The dress arrived very quickly and came in a box and with plastic around it. It was inside out and carefully folded in the package.

It has a builtin bra and strap/ clip thing that really helps it stay up.
The bust is a tiny bit big on me, but it stays up just fine!
Its also very long, because of the train. I am going to have it removed because I dont want people stepping on it at my prom.

I had no problems with my order, and I am extremely happy with this company and my purchase!

Răspuns (2) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (4) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 22 / 7 / 2012

Mi-am cumpărat această rochie pentru balul meu de liceu: 12 mai 2012. Culoare: Sage Green Dimensiune: 4. (Dimensiunea mea reală este 2, dar am o dimensiune 4 și am trebuit să-l strânge, dar l-am strâns doar în jurul bustul astfel incat talie a fost inca un fel de pierde. Deci, am recomanda foarte mult sa obtineti dimensiunea "reala".) Exp. Livrare. Am comandat rochia pe data de 12 aprilie 2012 și am primit-o pe 30 aprilie 2012. (A venit mult mai devreme decât timpul estimat de expediere. au fost foarte bune. Deși lungimea a fost lungă, așa că am tăiat-o, dar pe ea și am adăugat un cârlig pentru tren, așa că nu trebuia să-l trag tot timpul. Este o rochie FOARTE bine facuta si este extrem de confortabila si as recomanda-o oricui. I bought this dress for my High School Prom: May 12, 2012.
Colour: Sage Green
Size: 4.
(My real size is 2, but I got a size 4 and I had to get it tightened but I only tightened it around the bust so the waist was still kind of loose. So I HIGHLY recommend you get your real size.)
Exp. Shipping.
I ordered the dress on April 12, 2012 and I got it on April 30, 2012.
(It came a lot earlier than the estimated shipping time. So I recommend going for exp. shipping; it really does come quickly.)
The zipper and the beading were very good. Though the length was a but long so I cut a but off it and added a hook for the train so I didnt have to drag it the whole time.
Its a VERY well made dress and its extremely cozy and I would recommend it to anyone.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (4) (1)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 12 / 2 / 2012

Am comandat această rochie pentru nunta mea civilă (albastru deschis, dimensiunea 6). Livrarea a avut loc în termen de trei săptămâni, așa de repede (mă așteptam mai mult). Calitatea și manopera sunt minunate. De asemenea, a trebuit să plătesc taxe vamale (aproximativ 50 de euro pentru rochie), deci în orice caz de la început să ia în considerare. Dar, în ciuda taxelor, rochia era încă foarte ieftină. În Germania ar fi trebuit să plătiți mult mai mult pentru o rochie comparabilă. A trebuit să opresc trenul pentru că am găsit asta inconfortabil, dar nu a fost foarte scump. Va recomanda cu siguranta aici din nou si il va recomanda tuturor celorlalti. Ich habe dieses Kleid für meine standesamtliche Trauung bestellt (in Himmelblau, Grösse 6). Die Lieferung erfolgte innerhalb von drei Wochen, also ziemlich schnell (ich habe mit länger gerechnet). Die Qualität und die Verarbeitung sind super. Ich musste auch Zollgebühren zahlen (so etwa 50 Eur für das Kleid), also auf jeden Fall von Anfang an mit einrechnen. Aber trotz der Gebühren, war das Kleid immer noch sehr günstig. In Deutschland hätte man für ein vergleichbares Kleid viel mehr bezahlen müssen.
Die Schleppe habe ich abschneiden müssen, weil ich das für unbequem empfand, aber es war nicht sehr teuer.
Werde auf jeden Fall hier wieder bestellen und kann es auch allen anderen nur empfehlen.

Răspuns Tradus din Germană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (4) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 3 / 1 / 2012

A purtat rochia în luna aprilie la o nuntă. Am primit multe complimente și m-am enervat foarte mult. Rochia are șampanie de culoare. Poate doar să o recomande. Cu mărimea aș prefera să comand ceva mai mare. În plus, trebuie remarcat faptul că încă se percep taxe vamale. Habe das Kleid im April auf einer Hochzeit getragen. Habe sehr viele Komplimente dafür erhalten und war auch selbst total begeistert.
Das Kleid hat die Farbe Champagner.
Kann es nur empfehlen.
Bei der Größe würde ich lieber etwas größer bestellen. Außerdem sollte man beachten das noch Zollgebühren dazu kommen.

Răspuns Tradus din Germană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 23 / 5 / 2015

Aceasta este o rochie uimitoare. Calitatea materialelor este foarte mare, mă potrivește perfect și arată uluitoare. Toată lumea mă numea prințesă, așa că nu puteam fi mai fericită. Am comandat o mulțime de lucruri de pe acest site și nu a fost niciodată dezamăgit. Au chestii uimitoare pentru îmbrăcămintea de nuntă. Mă voi întoarce cu siguranță și o voi recomanda tuturor prietenilor mei :) This is an amazing dress. The quality of materials is very high, fits me perfectly and looks stunning. Everyone was calling me a princess, so I couldnt be more happier.
I ordered a lot of things from this site and never was disappointed. They have amazing stuff for wedding\prom\evening wear. I will definitely be back again and recommend it to all my friends :)

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 11 / 4 / 2014

Tailored perfect, materiale de înaltă calitate, confortabil. Perfect pentru o nuntă de plajă. Tailored perfectly, high quality fabrics, comfortable. Perfect for a beach wedding.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 24 / 3 / 2014

Am comandat această rochie în Sky Blue, dimensiunea 2, după un an de căutări. Am verificat site-ul în ziua Președintelui și l-am pus în vânzare. A fost tot ce am vrut vreodată, a sosit într-o lună, (comandat pe 17 februarie la ușa mea, 17 martie). Calitate excelentă, mult mai greu decât se aștepta, dar foarte bine făcut. Mărimea a doua este încă un pic cam mare, dar cu siguranță poate fi purtată chiar dacă nu voi decide să o iau. Nu vei fi dezamăgit. Mă bucur și mai mult pentru Prom, acum că este aici. Toate recenziile pozitive au fost ceea ce ma convins sa-l primesc in primul rand. Iată mai multe. Mulțumesc LITB! I ordered this dress in Sky Blue, size 2, after a year of looking at it. I happened to check the site on Presidents Day, and got it on sale. It was everything I ever wanted, arrived in a month, (ordered February 17th at my door March 17th). Great quality, a lot heavier than expected, but very well made. The size two is still just a bit big, but definitely wearable even if I dont decide to get it taken in. The beading is glorious. You will not be disappointed. I am even more excited for my Prom now that its here. All the positive reviews were what convinced me to get it in the first place. Heres one more. Thank you LITB!

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (2) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 14 / 3 / 2014

Calitate fantastică. Livrare rapida. Rochie frumoasă pentru un preț fabulos. Taxa poștală a fost scumpă (mai ales după cum a fost cerută la domiciliu la momentul livrării rochiilor). Extrem de fericit în ansamblu xxx Fantastic quality. Quick delivery. Beautiful dress for a fabulous price.

Postal tax was pricey (especially as it was requested on the doorstep at the time the dress was delivered.)

Extremely happy overall xxx

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

ATest