English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

super deals Promoția de Crăciun Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

  • 10 / 8 / 2013

Această rochie a fost comandată în Ivory să fie purtată ca rochia mea de mireasă în timpul nunții mele pe plajă. Decorurile nu arată niciodată ieftine, materialul se simte minunat și fotografiază frumos. Rochia era ușoară și curgătoare. Sunt 510 și trenul de sifon era încă la un picior prea lung pentru a-mi plăcea personal confortul. Ar putea fi cu ușurință bustat sau modificat toate împreună, dacă preferați să faceți acest lucru. Am comandat această rochie într-o mărime de 26, pe baza diagramei de dimensiuni, și simt că era adevărat la dimensiune. Doar pentru referință, eu sunt "măr" în formă cu un stomac mare și un 46DD. Simt că această rochie se potrivește foarte bine și mi-a străbătut ușor forma. Am purtat un sutien fara bretele de la Lane Bryant si Spanx Mid Mid, sub rochie, si ma simt mult sprijin. Singura mea plângere este că partea superioară a ghirlandei a crescut ușor de câteva ori și a stricat fotografiile uimitoare. This dress was ordered in Ivory to be worn as my bridal gown during my beach wedding. The embellishments do not look cheap in any way, the fabric feels wonderful and it photographs beautifully. The dress was light weight and flowy. I am 510 and the chiffon train was still about a foot too long for my personal liking of comfort. It could be easily bustled or altered all together if you prefer to do so.

I ordered this dress in a size 26 based on the size chart, and I feel that it was true to size. Just for reference, I am "apple" shaped with a large stomach and a 46DD. I feel this dress fit very well and flowed over my shape effortlessly. I wore a strapless bra from Lane Bryant and Mid thigh Spanx under the dress, and I feel that was plenty of support.

My only complaint is that the very top of the sweetheart neckline rolled down slightly a few times and ruined what wouldve been amazing photos.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 29 / 5 / 2013

Mi-am luat aceasta rochie pentru balul meu 2011 si eram atat de nervoasa in ceea ce priveste comanda on-line pe care am dat-o in masuratori personalizate si asteptam doar o scurta perioada de timp pentru al obtine, trenul a fost putin cam lung, dar am un cârlig pentru asta, ca cu toata bustura in jurul bustului rochia continua sa se plieze peste dar in general nu as fi avut o rochie mai buna i-am iubit mult mai mult I got this dress for my prom 2011 and was so nervous about ordering online I gave in custom measurements and only waited a short amount of time to get it, the train was a little long but I got a hook for it, my only issue is that with all the beading around the bust the dress kept folding over but overall I couldnt have had a better dress I loved it soo much

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 2 / 4 / 2013

Rochie absolut superba, se potriveste perfect. O experiență fantastică de cumpărături online dacă aveți răbdarea să așteptați câteva săptămâni pentru ca articolele dvs. să fie expediate. Un client fericit, vă mulțumesc Lightinthebox.com Absolutely gorgeous dress, fits perfectly. A fantastic online shopping experience if you have the patience to wait a couple of weeks for your items to be shipped. One happy customer, thank you Lightinthebox.com

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (3) (2)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 26 / 10 / 2012

CULOARE: Argint. Este un tad mai închis în persoană față de fotografiile furnizate mai sus de LITB) MĂSURĂ: Măsurători personalizate între 0 și 2 ORDER DATE: 11 octombrie 2012 din China în Texas, SUA DATA ESTIMATĂ DE VANZARE: 24 octombrie 2012 Am fost anunțat din cauza o anumită confuzie cu măsurătorile goale la podea pe care comanda mi-a întârziat. Am clarificat problema de măsurare. DATĂ NAȚIONALĂ DE TRANSPORT: 22 octombrie 2012 De fapt, am expediat două zile mai devreme decât data originală estimată a navei de mai sus. DATA SOSIRE: 26 octombrie 2012 @ 5:30 pm prin intermediul FedEx Deși am avut unele probleme cu măsurătorile pe care le-am furnizat, am reușit să ne descurcăm în câteva ore. Dacă vă temeți de un fel de problemă, asigurați-vă că ați verificat e-mailurile, deoarece vă vor anunța prin e-mail. Rochia NU are un tren și nu o va elimina pentru tine, așa că dacă nu vrei să-l ai, trebuie să-l ajustezi sau să-l tai singur, nu e așa de greu. Personal, rochia mea a fost prea strânsă. Am dat măsurătorile pe care mi le-a dat femeia la un magazin de nunți, așa că poate mă măsoară greșit sau aș putea fi doar umflată din cauza acestui moment al lunii, așa că am să verific câteva zile. LITB spune că ele furnizează o țesătură suplimentară în cusătură, așa că, sperăm, pot obține o rochie redimensionată, astfel încât să pot respira în ea. Deși nu știu sigur încă dacă ele furnizează sau nu materialul suplimentar sau unde să-l localizeze. Inima de dulce inima se curbează spre exterior, cred că se datorează dezosării în rochie și cusătură, dar cred că dacă puneți un clip pe ea pentru ao îndoi în interior timp de câteva zile ar trebui să o ajute. Partea de sus a rochiei mele nu este grea, așa cum au spus alții, dar este probabil pentru că este strâns, astfel încât să-și țină de sine în sus. Vrei ca rochia să se potrivească perfect, astfel încât să nu cadă doar să fii atent cu măsurătorile. Aș sugera să vă ofer un extra 1 cm în zona bustului și taliei. Este mai bine să ai prea mult, atunci prea mic, pentru că dacă este prea mic, nu se mai întoarce aproape nimic. Așa că ține minte! Dacă aș putea să mă întorc, aș trece peste măsurători și să-mi salvez banii și să comand doar o dimensiune 2. Îmi place rochia pe lângă că nu pot respira când o port, dar cred că ar trebui să poată fi fixată. Evenimentul meu, The USMC Ball nu este decât pe 9 noiembrie 2012, așa că nu voi avea nici un răspuns la întrebarea dacă are sau nu material textil suplimentar în cusătură și nu voi avea imagini întregi până acum, dar voi fi sigur că postez ei să vă ajute pe toți. Am mai multe fotografii, așa că dacă vrei să le vezi poți să mergi la iampiscesw (dot) com și să-mi spui că vrei să vezi pozele, așa că îți pot oferi pagina. Am fotografii detaliate de la ambalaje la fermoar, la interiorul rochiei, la sutienul construit și la ciorapi. Mulțumesc Lumină în cutie Voi spune cititorilor mei acest site este foarte fiabil și sper că această revizuire vă ajută! COLOR: Silver.
It is a tad darker in person compared to photos provided above by LITB)

SIZE: Custom Measurements
between a 0 and 2

ORDER DATE: October 11, 2012 from China to Texas, U.S.A

ESTIMATED SHIPPING DATE: October 24, 2012
I was notified due to some confusion with the hollow to floor measurements that my order was delayed. We did clear up the measurement issue.

ACTUAL SHIPPING DATE: October 22, 2012
Iit actually shipped two days earlier then the original estimated ship date above.

ARRIVAL DATE: October 26, 2012 @ 5:30 p.m via FedEx

Although we did have some problems with the measurements I provided, we got that cleared up within a few hours. If you fear some sort of problem be sure to check your emails because they will notify you via email.

The dress DOES have a train and they will not remove it for you, so if you dont want it you will need to have it tailored or trim it yourself, its not that hard.

Personally, my dress was TOO tight. I gave the measurements that the woman gave me at a bridal shop so maybe she measured me wrong or I could just be bloated due to this time of the month so I am going to check in a few days. LITB says that they provide extra fabric in the seam so hopefully I can get the dress resized so I can breathe in it. Although I dont know for sure yet whether or not they do provide the extra fabric or where to locate it.

The sweet heart neckline does curl outwards, I think it is due to the boning in the dress & sewing but I think if you put a clip on it to bend it inward for a few days it should help it out.

The top part of my dress is not heavy as others have stated but its probably because Its tight so its holding its self up. You want the dress to fit snug so it doesnt fall down just be careful with measurements. I would suggest giving yourself about an extra 1 in. on the bust area and waist. Its better to have it TOO BIG then TOO SMALL because if its too small there is almost no going back. So keep that in mind!

If I could go back I would just skip the measurements and save my money and just order a size 2. I do love the dress besides that I cant breathe when I wear it, but I think it should be able to be fixed.

My event, The USMC Ball isnt until Nov 9 2012 so I wont have an answer to whether or not it has extra fabric in the seam and I wont have full body pictures till afterwards but I will be sure to post them to help you all out.

I have more photos so if you want to see them you can go to iampiscesw(dot)com and let me know that you want to see the pictures so I can provide you with the page. I have detailed photos from packaging to the zipper, the inside of the dress, the built in bra, & the beading. Thank you Light In The Box I will tell my readers this site is very reliable and I hope this review helps!

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (4) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 30 / 9 / 2012

Calitatea rochiei, inclusiv țesăturile și detaliile, este ușor de 10/10. Nu vor exista regrete pentru oricine care este interesat să cumpere această rochie! Voi reveni cu siguranta inapoi la acest site daca am nevoie de o rochie formala in viitor :) Va rugam sa consultati fotografia pentru incheietura corsetului hehe. The quality of the dress including the fabric and detailing is easily 10/10. There will be no regrets for anyone who is interested in purchasing this dress! I will definitely come straight back to this site if i am in need of a formal dress in the future :) Please refer to the photo for close up of bodice hehe.

Răspuns (6) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 3 / 6 / 2012

Această rochie este uimitoare. Am fost foarte nervos să cumpăr această rochie online, dar a meritat. Nu trebuia să-l modific. Sizile sunt la fața locului. Am primit verdele salvie, iar culoarea era perfectă. Am decis să țin trenul; Mi-am dat seama că era prea drăguță ca să-i taie. Recomand cu siguranta aceasta rochie! This dress is AMAZING. I was really nervous to purchase this dress online, but it was completely worth it. I didnt have to get it altered! The sizings are spot on. I got the sage green, and the color was just perfect. I decided to keep the train; I figured it was too pretty to cut off. I definitely recommend this dress!

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 1 / 5 / 2012

Rezultatele mele în achiziționarea rochiei de seară Sweetheart Chiffon w / Beading nu ar putea fi mai favorabile. Sunt încântat să revedem că întreaga tranzacție de la data plasării comenzii până la data livrării a fost efectuată într-o manieră foarte satisfăcătoare. Site-ul Web a fost foarte util în furnizarea de informații și sfaturi despre măsurători, precum și despre ambalarea / transportul în străinătate. Aș recomand foarte mult nu numai produsul, ci entitatea de la care a provenit produsul. Desigur, încrederea mea deplină a fost plasată în această ordine pentru rochia mea de fiice, care se află în AZ, în timp ce suntem distribuite prin intermediul USAF. Fiecare aspect al acestei tranzacții a măsurat așteptările mele și, în cele din urmă, mi-a depășit așteptările. Desigur, încrederea mea a fost câștigată de la început până la sfârșit, în care DHL mi-a telefonat de fapt direct pentru a consilia timpul de livrare și pentru a mă asigura că pachetul din China a sosit așa cum a promis fără întârziere. Am fost complet surprins de o astfel de eficiență. Până la data de 5 mai a promoției Senior, singura imagine pe care o am este atașată măsurătorile, împreună cu culoarea exact așa cum este cerut. Aș vrea să fi putut trimite toate fetele de la Senior la acest site să se bucure de aceeași experiență pozitivă. Fiica mea arată uimitoare în acest produs și nu ar putea fi mai fericită cu rezultatele finale ale acestei tranzacții. Multumesc frumos. PS MAI MULTE IMAGINI PENTRU URMATOARELE DUPA DORMITORI DE MARE ZIUA este un mare secret pana atunci .... My results in the purchase of the Sweetheart Chiffon Evening Dress w/Beading could not be more favorable. I am pleased to review that the entire transaction from order placement date thru delivery date was conducted in a highly satisfactory manner. The website was most helpful in providing information and advice about measurements as well as overseas packaging/shipping. I would highly recommend not only the product but the entity from which the product was originated. Certainly my complete confidence was placed in this order for my daughters Senior Prom dress as she resides in AZ while we are deployed via USAF. Each aspect of this transaction measured up to my expectation and ultimately exceeded my expectation. Certainly my confidence was gained from start to finish wherein DHL actually phoned me directly to advise of delivery time and to assure me the package from China had arrived as promised without delay. I was completely surprised by such efficiency. Until the Senior Prom date of May 5th the only pic I have is attached yet the measurements along with the color where precisely as requested. I wish I could have sent all the Senior girls to this website to enjoy the same positive experience. My daughter looks amazing in this product and could not be happier with the end results of this transaction. Thank you kindly. P.S. MORE PICS TO FOLLOW AFTER THE BIG DAY dress is big secret until then....

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (3) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De   ghong
  • Cumpărător verificat
  • 22 / 4 / 2012

am primit rochia în șampanie și mă bucur că m-am prins în cele din urmă. mai frumos decât mă așteptam, și am primit atât de multe complimente pe el. literalmente, nu am primit niciodată atât de multe complimente pe o rochie! calitatea și potrivirea au fost bune. un lucru pe care i-as avertiza pe altii in a obtine aceasta rochie este sa o comandati bine in avans, cel putin o luna inainte, si sa hassle customer service despre obtinerea rochia la timp. Am comandat-o a mea mai puțin de o lună înainte, ca de două zile scurte, și aproape că nu a venit la timp pentru balul meu. dar m-am asigurat să păstrez contactul cu serviciul clienți, și a venit o zi înainte de balul meu în cele din urmă. pe lângă timpul necesar pentru a ajunge în SUA, am iubit totul despre rochie! i got the dress in champagne and im so glad i got it in the end. more beautiful than i expected, and I got so many compliments on it. literally, i have never gotten so many compliments on a dress!! quality and fit was all good. one thing i would warn others about in getting this dress is to order it well in advance, at least a month ahead, and to hassle customer service about getting your dress on time. I ordered mine a little less than a month ahead, like two days short, and it almost didnt come in time for my prom. but i made sure to keep contacting customer service, and it came a day before my prom in the end. besides the time it takes to get to the US, i loved everything about the dress!!!

Răspuns (6) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (6) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 5 / 4 / 2012

Am comandat această rochie pentru nunta surorii mele care are loc într-o lună. Am luat un an pentru a FINALA rochia pe care am vrut-o si mai mult la un pret nu (nu mai ales cand vedem valoarea pentru bani!). M-am uitat la fotografiile postate de cumparatori pentru a alege culoarea, am luat în cele din urmă în Pearl Pink. De asemenea, găsesc că numele culorilor sunt mai precise în limba engleză (în limba franceză culoarea mea corespunde pescuitului ...). Nu am ales design personalizat, deoarece măsurătorile mele corespundeau uneia dintre dimensiunile standard, și este într-adevăr perfectă! Surpriza bună a fost, de asemenea, o surpriză bună, a fost planificată în 8 până la 15 zile (pentru sudul Franței) și omul de livrare mi-a sunat casa după 4 zile! Livrarea prin DHL perfectă! Pe scurt, sunt încântat;) J’ai commandé cette robe pour le mariage de ma sœur qui a lieu dans un mois. J’ai mis un an pour trouver ENFIN la robe que je désirais et en plus à un prix vraiment pas (surtout quand on voit le rapport qualité/prix !). J’ai regardé les photos postées par les acheteuses pour choisir la couleur, je l’ai finalement prise en Pearl Pink. Je trouve d’ailleurs que les noms des couleurs sont plus précis en anglais (en français ma couleur correspond à pêche …). Je n’ai pas choisi la conception sur mesure car mes mensurations correspondaient à une des tailles standards, et elle est vraiment parfaite !
La bonne surprise a aussi été une bonne surprise, elle était prévue sous 8 à 15 jours (pour le sud de la France) et le livreur a sonné chez moi 4 jours après ! Livraison par DHL parfaite aussi !!! Bref je suis ravie ;)

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (3) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 19 / 3 / 2012

Am fost puțin îngrijorat de a comanda această rochie de la 1) nu aș fi putut să o încerc și 2) navele pe plan internațional și nu știam cât va dura. În cele din urmă, totul sa dovedit bine! (Mai bine decât bine) SHIPPING: Voi începe cu această categorie mai întâi de când sunt uimită de cât de repede a venit. Mi-am plasat comanda pe 14. A fost expediat pe 15, a sosit din Guangzhou, China în California, Statele Unite ale Americii pe 19! Mi-am luat rochia in 5 zile !!! Din China!! Doar ... WAU !! O_O FIT: Adevărat la dimensiune (Sunt 58 și am mărimea 6). M-am speriat că partea de mijloc ar fi fugit (în unele dintre imaginile de revizuire pe care le face), dar se ciocnește numai dacă tu slouch. Oh, și trenul este foarte lung, dar cred că ar trebui scurtat cu ușurință (+ nu trebuie să cumperi pantofi drăguți, deoarece nimeni nu va vedea oricum). Acesta vine cu un construit în sutien, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreaga afacere sutien fără bretele. Îmbrăcăminte: Superbă, absolut superbă. Am această rochie în Pearl Pink și arată la fel ca în imagine, cu excepția faptului că este mai bună în viața reală, deoarece puteți aprecia rochia mai bine în viața reală. Sifonul este foarte frumos și plutitor și calitatea este SO NICE. Acest lucru este mai ieftin decât cele mai multe lucruri de calibru similar pe PromGirl / Nordstrom / Macys dar 1000000x mai frumoase. În general, sunt dincolo de satisfăcut. Multumesc Luminita cutie pentru imi imi imi imbraca imbracamintea perfecta de bal! ^ ___ ^ In 4 zile! Încă mă rătăcesc peste acel ahaha. I was a little worried about ordering this dress since 1) I wouldnt be able to try it on and 2) it ships internationally and I didnt know how long it would take. In the end, everything turned out okay! (WAY more than okay actually)

SHIPPING: Ill start with this category first since Im amazed at how fast it came. I placed my order on the 14th. It shipped on the 15th, arrived from Guangzhou, China to California, USA on the 19th! I got my dress in 5 days!!! From CHINA!! Just... WAU!! O_O

FIT: True to size (Im 58 and got size 6). I was scared the middle part would puff out (in some of the review pictures it does) but it only bunches up if you slouch. Oh and the train is really long but I think it should be easily shortened (+ you dont have to buy nice shoes since no one will see anyways). It comes in with a built in bra so you dont have to worry about the whole strapless bra deal.

DRESS ITSELF: Gorgeous, absolutely gorgeous. I got this dress in Pearl Pink and it looks just like it does in the picture except better in real life because you can appreciate the dress better in real life. The chiffon is really nice and floaty and the quality IS SO NICE. This is cheaper than most things of similar caliber on PromGirl/Nordstrom/Macys but 1000000x prettier.

Overall I am beyond satisfied. Thank you Lightinthebox for giving me my perfect senior prom dress ^___^ In four days too! Im still reeling over that ahaha.

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (5) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

RECOMANDĂRI

 Linia -A Fără Bretele / In Formă de Inimă Mătura / Trenă Șifon Stil Vedetă Bal / Seară Formală Rochie cu Mărgele / Drapat / Drapat Părți de TS Couture®
3%cumpără produsul prezentat pe această pagină USD $ 93.49
 Coloană / Teacă Fără Bretele / In Formă de Inimă Mini / Scurt Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat / Cruce de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 36.00
 Coloană / Teacă Pe Umăr Mini / Scurt Șifon Petrecere Cocktail Rochie cu Drapat Părți / Pliuri / Flori de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 67.99
 Coloană / Teacă Pătrat Lungime Podea Șifon / Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Mărgele / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 89.99
 Coloană / Teacă Fără Bretele / In Formă de Inimă Trenă Court Satin Stretch Rochie cu Mărgele / Detalii Cristal / Drapat Părți de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 71.99
 Linia -A / Prințesă Fără Bretele / In Formă de Inimă Trenă Court Tafta Spate Deschis / Stil Vedetă Seară Formală Rochie cu Mărgele / Drapat Părți de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 103.99
 Trompetă / Sirenă Curele de Lungime Podea Satin Stretch Spate Deschis / Stil Vedetă Seară Formală Rochie cu Mărgele / Drapat Părți de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 103.99
 Coloană / Teacă In Formă de Inimă Lungime Genunchi Satin Rochie Mama Miresei cu Mărgele Aplică Dantelă Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 79.99
 Coloană / Teacă În V Lungime Podea Șifon Rochie Mama Miresei cu Mărgele / Drapat / Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 99.99
 Coloană / Teacă În V Lungime Genunchi Șifon Petrecere Cocktail Rochie cu Voaluri Cascadă / Pliuri de TS Couture® / Iluzie
1% cumparăUSD $ 84.99
 Linia -A Scoateți gâtul Lungime Tea Dantelă / Tulle See Through Petrecere Cocktail / Bal Rochie cu Broderie / Eșarfă / Panglică de LAN TING Express
2% cumparăUSD $ 71.99
 Linia -A / Mulată Halter Lungime Genunchi Satin / Tulle Rochie Neagră Mică / Stil Vedetă Petrecere Cocktail / Bal Rochie cu Aplică / Pliuri de TS Couture®
2% cumparăUSD $ 129.99
 Coloană / Teacă În V Mătura / Trenă Organza Stil Vedetă Seară Formală Rochie cu Voaluri Cascadă / Volane de TS Couture®
2% cumparăUSD $ 127.49
 Coloană / Teacă Gât Înalt Lungime Podea Șifon Spate Deschis Bal / Seară Formală Rochie cu Drapat / Eșarfă / Panglică / Voaluri Cascadă de TS Couture®
3% cumparăUSD $ 103.99
 Linia -A Prințesă Fără Bretele In Formă de Inimă Lungime Genunchi Tulle Satin Stretch Petrecere Cocktail / Venire Acasă / Concediu / 16
3% cumparăUSD $ 67.99
 Trompetă / Sirenă Pe Umăr Lungime Podea Șifon / Satin Stretch Stil Vedetă Bal / Seară Formală Rochie cu Mărgele de TS Couture®
3% cumparăUSD $ 93.49
 Coloană / Teacă Pe Umăr Mătura / Trenă Charmeuse Bal / Seară Formală Rochie cu Mărgele / Aplică / Cruce de
4% cumparăUSD $ 119.99
 Coloană / Teacă Pe Umăr Trenă Court Șifon Spate Deschis Bal / Seară Formală Rochie cu Mărgele / Drapat / Drapat Părți de TS Couture®
4% cumparăUSD $ 103.99
 Coloană / Teacă Pe Umăr Lungime Podea Șifon Spate Deschis Seară Formală Rochie cu Drapat Părți de TS Couture®
4% cumparăUSD $ 71.99
 Coloană / Teacă Scoateți gâtul Mini / Scurt Dantelă Rochie Neagră Mică / Stil Vedetă Petrecere Cocktail Rochie cu Dantelă de TS Couture®
5% cumparăUSD $ 76.49
 Linia -A În V Mini / Scurt Tulle Petrecere Cocktail Rochie cu Dantelă de
5% cumparăUSD $ 59.49
 Linia -A / Mulată Iluzii Lungime Genunchi Dantelă Rochie Neagră Mică Petrecere Cocktail / Bal Rochie cu Buton / Drapat de TS Couture®
5% cumparăUSD $ 71.99
 Coloană / Teacă Scoateți gâtul Lungime Podea Șifon Seară Formală Rochie cu Mărgele / Detalii Cristal de TS Couture®
6% cumparăUSD $ 103.99
 Linia -A Prințesă Fără Bretele Lungime Podea Șifon Bal / Petrecere Nuntă Rochie cu Drapat Pliuri de TS Couture®
6% cumparăUSD $ 79.99
 Coloană / Teacă Bijuterie Lungime Genunchi Dantelă Inspirație Vintage Petrecere Cocktail / Bal Rochie cu Dantelă / Eșarfă / Panglică / Pliuri de LAN TING Express
6% cumparăUSD $ 59.49
 Coloană / Teacă Pătrat Lungime Podea Șifon Seară Formală Rochie cu Eșarfă / Panglică / Cruce de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 71.99
 Trompetă / Sirenă În V Lungime Gleznă Satin / Tulle Strălucitor & Sclipitor Bal / Seară Formală Rochie cu Paiete de
1% cumparăUSD $ 103.99
 Linia -A Fără Bretele Asimetric Satin Rochie cu Arc / Pliuri de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 87.99
 Linia -A Scoateți gâtul Lungime Tea Dantelă Bal / Seară Formală Rochie cu Arc / Detalii Perlă de
1% cumparăUSD $ 101.99
 Linia -A In Formă de Inimă Lungime Genunchi Șifon / Dantelă Petrecere Cocktail Rochie cu Mărgele / Voaluri Cascadă de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 93.49
 Linia -A Fără Bretele Lungime Tea Dantelă / Satin Petrecere Cocktail / Bal Rochie cu Dantelă / Eșarfă / Panglică de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 62.99
 Coloană / Teacă Iluzii Mătura / Trenă Șifon / Paiete Rochie cu Drapat Părți / Pliuri de TS Couture®
1% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A In Formă de Inimă Lungime Genunchi Dantelă / Satin Petrecere Cocktail / Bal Rochie cu Dantelă / Eșarfă / Panglică de
1% cumparăUSD $ 101.99
CTest