English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

Media de rating: 5 (20 recenzii )
Scrie o recenzie
  • 20 / 1 / 2013

Cererea a luat timp să sosească pentru că a fost pierdută în timpul livrării, ceva de genul, dar așteptarea a meritat foarte mult! Peruca este frumoasă, moale și a venit complet dezlegată (nu știu cum, am 4 peruze în afară de asta și toate sunt haos hehe), ei bine, e perfect! Singura mea plângere este să plătesc 44.00 pe ea și să aflu că prețul a scăzut la 39.30, așa că a ajuns frumoasă linda frumoasă! O voi purta în cosplay-ul meu de Ashe din Liga Legendelor O pedido demorou para chegar porque foi perdido durante a entrega, algo do tipo mas a espera valeu muito a pena! A peruca é LINDA, macia e veio completamente desembaraçada (nem sei como, tenho 4 perucas além dessa e todas são o caos hehe), enfim, é perfeita! Minha única reclamação é ter pago 44,00 nela e descobrir que o preço baixou para 39,30 assim que ela chegou hehe linda linda linda! Vou usar no meu cosplay de Ashe do League of Legends

Răspuns Tradus din Portugheză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (4) (1)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 8 / 3 / 2013

Am comandat peruca la data de 03/02/2013, plata a fost primit pe 02/02/2013 si expediate pe 07/02/2013, produsul a fost livrat pe data de 13.04.2013. A fost tarifat de către vamă, iar tariful a fost în valoarea totală a produsului R $ 88.64! ~ ~ În ciuda acestui lucru ... produsul este de calitate superioară! Am fost foarte multumit, a ucis complet pedeapsa! Când am scos din pachet, au lansat mai multe fire, dar nimic mai mult. Super recomanda! xD ~~ Pedi a peruca dia 03/02/2013, o pagamento foi recebido dia 06/02/2013 e enviado dia 07/02/2013 e o produto só foi entregue dia 13/04/2013. Foi tarifado pela alfândega e a tarifa foi no valor total do produto R$88,64!

~~> Apesar disso... o produto é de ÓTIMA qualidade!!
Fiquei SUPER SATISFEITA, VALE COMPLETAMENTE A PENA!
Quando retirei do pacote soltaram vários fios mas nada de mais.
Super recomendo! xD <~~

Răspuns Tradus din Portugheză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 10 / 11 / 2014

Peruca foarte frumoasa, ideala pentru un cosplay de Riven (League of Legend)! Ușor de stil, redarea este perfectă! Très jolie perruque, idéale pour un cosplay de Riven (League of Legend)! Facile à coiffer, le rendu est parfait !

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 4 / 1 / 2014

frumos ca fotografii .. culoarea tinde spre gri, mai degrabă decât alb ... bella come da foto.. colore tendente al grigio più che al bianco...

Răspuns Tradus din Italiană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 12 / 4 / 2016

Nu ar trebui să existe nici un motiv pentru comanda mea să vină pe 24, când am plătit o livrare de la 5 la 8 zile lucrătoare și am comandat-o pe 8 aprilie. acest lucru este un serviciu oribil și refuz să comand din nou, după aceea, îmi șterg contul. Adâncă scuze dar, purtam acest lucru la un eveniment. Sunt foarte dezamăgit că nu pot, dar trebuie să plătesc pentru asta There should be no reason that my order is coming on the 24th when I paid for 5 to 8 business day delivery and I ordered it on the 8th of April. this is horrible service and I refuse to order from here again after this I am deleting my account. Deepest apologies but, I was wearing this to an event. Im highly disappointed that I cant but still have to pay for it

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 21 / 9 / 2015

Am fost înfundat când a apărut peruca. Arată super frumoasă și nu strălucește un pic nenatural, din păcate, uneori, în cazul perucilor albe / gri. Calitatea este ca întotdeauna grozav și le puteți modela fără probleme cu fierul plat! Ich war hin und weg als die Perücke ankam. Sie sieht super schön aus und glänzt kein bisschen unnatürlich wie es leider bei weiß/grauen Perücken gerne mal der Fall ist.
Auch die Qualität ist wie immer super und man kann sie ohne Probleme mit dem Glätteisen stylen!

Răspuns Tradus din Germană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 22 / 6 / 2015

Primit la timp, confirmă fotografia Reçue dans les temps, confirme à la photo

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 4 / 2 / 2015

La fel ca imaginea de foarte buna calitate Just like the picture very good quality

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 14 / 1 / 2015

Perfect a venit așa cum arată și ușor de stil Perfect came as shown and easy to style

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 14 / 8 / 2014

Straturile pe această perucă sunt perfecte și exact ca imaginea! The layering on this wig is perfect and exactly like the picture!

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

CTest