English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Ofertă de Crăciun Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

Media de rating:: 4 (8 recenzii )
Scrie o recenzie
  • 1
  • De  shelley
  • 8 / 11 / 2009

Am cumparat aceasta rochie de pe acest site, a fost un pic speriat de a cumpara on-line. Diagrama de dimensiuni nu se potrivea cu dimensiunea mea, așa că am optat pentru croitorie, a durat 15 zile de la apăsarea butonului de trimitere pentru a o primi la ușa mea. A fost într-adevăr șocat când l-am deschis, părea uimitor, a încercat-o și a se potrivi perfect, noul meu soț a iubit-o, m-am uitat ca un milloin dollors mai ales cu un bronz de aur ca m-am căsătorit în Marmaris Turcia în octombrie 2009. Am recomandat acest site la viitoarele mirese. Voi definiți nu va fi dezamăgit. Vă mulțumesc multă lumină în cutia xx I bought this dress off this website, was a little scared of buying online. The size chart didnt match my size so i opted for tailor made, it took 15 days from clicking submit button to recieving it at my door. Was really shocked when i opened it, looked amazing, tried it on and fit perfect, My new husband loved it, i looked like a milloin dollors especially with a golden tan as i married in Marmaris Turkey in October 2009. I have recommended this website to future brides. You will definatley will not be dissapointed. Thank you so much lightinthebox xx

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  Katie H.
  • 15 / 10 / 2009

Am comandat această rochie 9/27/09 și am primit-o astăzi pe 10/15/09. Am fost îngrijorat că nu va face aici pentru nunta mea pe 11/14/09, așa că am cumpărat transportul de 35 de zile. Le-am dat măsurătorile mele și le-au urmărit perfect. Sunt pe partea superioară, așa că era frumos să-mi trimit măsurătorile și să le îngrijesc de tot. Rochia este frumoasă. Am luat-o în fildeș. Este bine făcut și elegant. Va trebui să fie aburit înainte de ao purta sigur, dar cine nu face asta înainte de ziua cea mare? Le-am dat 5 stele deoarece cumpărătorii acestui site caută o afacere bună și o rochie frumoasă, amândouă pe care o am. I custom ordered this dress 9/27/09 and received it today on 10/15/09. I was worried it wouldnt make it here for my wedding on 11/14/09 so I purchased the 35 day shipping. I gave them my measurements and they followed them perfectly. I am on the taller side so it was nice to just send my measurements and have them take care of everything.
The dress is beautiful. I got it in ivory. It is well made and elegant. It will need to be steamed out before I wear it for sure, but who doesnt do that before the big day?
I gave them 5 stars because shoppers of this site are looking for a good deal and a nice dress, both of which I got.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  Tracey
  • 10 / 6 / 2010

Bună iubește cu adevărat această rochie iv reperat cele similare în reviste, dar havnt găsit ceva de genul asta în magazine de nunta poate cineva poștă electronică-mi fotografii de pe ele, astfel încât să văd cum se potrivește. Eu nu comanda niciodata haine on-line, asa ca comanda mea rochia de mireasa este v nerve wrecking! X Hi i really love this dress iv spotted similar ones in magasines but havnt found anything like it in the bridal shops can anyone email me photos of it on them so i can see how it fits. i never order clothes online so ordering my wedding dress is v nerve wrecking! x

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  lan870301
  • 21 / 4 / 2010

Îmi place această rochie foarte mult nu pot să aștept să o obțin i love this this dress very much i cannot wait to get it

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  Bronwyn
  • 28 / 3 / 2010

Buna ziua, ma gandesc sa primesc aceasta rochie pentru nunta mea dar as vrea sa vad cateva poze ale rochiei, daca ai cumparat aceasta rochie, te rog trimite poze la mine la bronny_83@hotmail.com te rog sa titrezi pozele rochiei de mireasa Am primit atât de mult spam încât să pot elimina picul fără să-mi dau seama. Noroc Hi there, thinking about getting this dress for my wedding but Id like to see some pics of the dress on , if you have purchased this dress please send pics to me at bronny_83@hotmail.com please title your email wedding dress pics as I receive so much spam I may remove the pic with out realising.
Cheers

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  naomie
  • 23 / 1 / 2010

Îmi place această rochie, dar cineva are o fotografie live pentru mine? așa că pot vedea cum se potrivește. trimiteți-l la adresa naomievermeij@hotmail.com thnx i love this dress but does anyone has a live photo for me? so i can see how it fits. please send it to naomievermeij@hotmail.com

thnx

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  D x
  • 6 / 1 / 2010

Am cumparat aceasta rochie anul trecut pe un capriciu, stiam exact stilul pe care l-am dorit si l-am gasit pe noroc pe acest site. M-am gândit că, fiind atât de ieftin, s-ar putea să nu fie prea mult, dar nu puteam să cred calitatea când a fost livrată. Nu pot să aștept să o port la nunta mea în luna august. Acum caut sa cumpar rochii de Bridesmaids si Flowergirl de aici si de asemenea recomandat foarte mult I bought this dress last year on a whim, I knew the exact style I wanted and luckily found it on this site. I thought that being this cheap it may not be up to much but I couldnt believe the quality when it was delivered. I cant wait to wear it at my Wedding in August. I am now looking to buy the Bridesmaids and Flowergirl dresses from here aswell Highly Recomended

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De  Naomie
  • 11 / 11 / 2009

Aș vrea să știu dacă ar fi posibil ca această rochie să fie făcută fără tren. Multumesc pentru raspuns. I would like to know if it would be possible to have this dress made without the train. Thank you for your answer.

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

BTest