English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

Media de rating: 5 (20 recenzii )
Scrie o recenzie
  • 8 / 1 / 2013

Este identică cu fotografia. Singurul detaliu este că am comandat tot (îmbrăcăminte, voal etc.) în tonul Ivory și pantofii sunt de culoare albă cu aranjamentele din Ivory. Excelent toate produsele pe care le-am comandat, doar detaliile care nu includ taxele vamale care sunt destul de mari în Chile. Foarte punctual mi-am plasat comanda pe 11/27/2012 și pe 01/04/2013 eram deja în Chile. De ieri 07/01/2013 Am tot ordinea în mâinile mele și pe 01/26/2013 este nunta mea. Acum, numai ajustări, dar foarte mulțumiți de serviciu. Voi încărca fotografii ale produsului. Idéntico a la foto. El único detalle es que yo encargué todo (vestido, velo, etc) en tono Marfil y los zapatos son Blancos con los arreglos en Marfil. Excelente todos los productos que encargué, solo el detalle que no incluyen los impuestos aduaneros que con bastante altos en Chile. Muy puntuales Hice mi pedido el 27/11/2012 y el 04/01/2013 ya estaba en Chile. De ayer 07/01/2013 ya tengo todo el pedido en mis manos y el 26/01/2013 es mi Boda. Ahora solo ajustes pero muy conforme con el servicio. Subiré fotos del producto.

Răspuns (5) Tradus din Spaniolă Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (3) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 20 / 4 / 2013

Eu interferez aceste ZAPOS LAPA Air Pumps Nunta Satin Stiletto Heel, in alb acest numar ar fi daca dimensiunea mea, daca in SUA este de 71/2 si in MEXICO 241/2, cat de mult va fi in pesos deja cu expediere ????? ?? me intersan estos zaptos LISA Bombas de Aire Boda Tacón de Aguja Satén, en color blanco que numero seria si mi talla si en USA es 71/2 y en MEXICO 241/2, cuanto saldira en pesos ya con el envio ???????

Răspuns (2) Tradus din Spaniolă Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De   BK
  • Cumpărător verificat
  • 19 / 5 / 2016

Expediere rapidă, marfă mare, de bună calitate. În orice moment din nou. Schneller Versand, tolle Ware, gute Qualität. Jederzeit wieder.

Răspuns Tradus din Germană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 25 / 5 / 2015

Foarte frumos și doar pentru o rochie de mireasă. Todella kauniit ja juuri häihin sopivat kengät.

Răspuns Tradus din Finlandeză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 26 / 7 / 2014

Perfect pentru îmbrăcămintea bunicii mele. Perfect for my granddaughters wedding outfit.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 1 / 7 / 2014

Acestea sunt foarte, foarte rezistente pentru o pereche de tocuri. Sunt foarte confortabil în ele. Le-aș recomanda oricărei mireasă sau domnișoară de onoare. These are very, VERY sturdy for a pair of heels. I am very comfortable in them. I would recommend them to any bride or bridesmaid.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 23 / 3 / 2014

Pantofi minunați de dimensiuni perfecte. Culoarea potrivita a rochiei. Nu asteptati sa o purtati. Lovely shoes perfect size. Match color of the dress.Cant wait to wear it.

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 14 / 3 / 2013

VĂ RUGĂM SĂ VREAȚI CÂȘTIGUL MEI AU FOARTE ALB ȘI ȘTII DACĂ NUMERAREA LEMNULUI BONBAS AIR WEDDING SATIN HEEL HANDLE S-A DUMNEAVOASTRĂ. POR FAVOR QUISIERA Q MI ZAPATO FUESE BLANCO ROTO Y SABER SI LA NUMERACION DEL ZAPATO LISA BONBAS DE AIRE BODA TACON DE AGUJA SATEN VIENE BIEN .

Răspuns (1) Tradus din Spaniolă Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 17 / 2 / 2013

Pantofii au fost foarte rapizi și se potrivesc super! Sunt exact așa cum le-am imaginat! Pot recomanda pantofii pentru toata lumea sunt super confortabili si arata exact asa cum se arata aici! Die Schuhe sind Super schnell da gewesen und passen Super!! Sie sind genauso wie ich sie mir vorgestellt habe! Ich kann jedem die Schuhe nur empfehlen sind Super bequem und sehen genau so aus wie sie hier abgebildet sind!!

Răspuns Tradus din Germană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 29 / 1 / 2013

Am 2 întrebări: 1 acțiuni pe cartela 2 are în culoarea roșie # 37 tenho 2 perguntas :
1 divide no cartão
2 tem na cor vermelha nº 37

Răspuns Tradus din Portugheză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

CTest