English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
banner

Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

Media de rating: 5 (10 recenzii )
Scrie o recenzie
  • 1
  • 21 / 5 / 2016

Satisfăcut, se potrivește bine. Satisfăcut, cu siguranță va folosi de mai multe ori. Nöjd, passar bra. Nöjd, kommer säkert använda flera gånger.

Răspuns Tradus din Suedeză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 27 / 5 / 2015

Grecia 27/05/2015 se potrivește perfect. frumos tesatura .. vă mulțumesc "lumina în cutie"! mi-am făcut comanda pe 16/04/2015, mi-au luat plata pe 28/04/2015 (am plătit cu transfer bancar) și am avut toate lucrurile mele (10 articole) aici, în Grecia, ieri 26.05.2015. Greece 27/05/2015
it fits perfectly. nice fabric..thank you "light in the box"!

f.y.i.: I did my order on 16/04/2015, they took my payment on 28/04/2015 (Ι paid with Wire Transfer), and had all my stuff (10 items ) here in greece yesterday 26/05/2015.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 9 / 9 / 2014

Potrivirea este bună. A cumpărat pentru a purta o rochie albastră regală. Perfect Fit is good. Purchased to be worn one a royal blue dress. Perfect

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 30 / 3 / 2014

manopera excelenta si calitatea tesuturilor ottima fattura e qualità del tessuto

Răspuns Tradus din Italiană Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 8 / 3 / 2014

Tocmai mi-am luat jacheta! Este frumos! Acest lucru va arăta minunat cu rochia mea de recepție! Imi ordonez rochia de receptie cu tine, de asemenea, si eu nu pot astepta sa pun acest sacou cu ea! Te iubesc atât de mult! Voi face mult mai multe cumparaturi cu LITB !!! Doamnelor, nu vei fi dezamăgit dacă comandi acest sacou. Am comandat asta în fildeș. I just got my jacket! It is beautiful! This is going to look wonderful with my reception dress! I order my reception dress with you also and I cant wait to put this jacket with it! I love you guys so much! I will be making a lot more purchases with LITB!!! Ladies you will not be disappointed if you order this jacket. I ordered this in ivory.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 6 / 8 / 2015

Acest sacou este minunat, de asemenea, merge foarte bine cu rochiile pe care le-am comandat. Dacă cineva dorește să poarte o geacă datorită faptului că nu dorește efectul halter, această jachetă este cu adevărat frumoasă. Din nou, livrarea a fost rea. A durat 3 săptămâni pentru a-mi primi articolele cu privire la expedierea rapidă. This jacket is awesome as well, it goes very well with the dresses I ordered. If anyone wants a jacket to wear due to not wanting the halter effect, this jacket is really beautiful. Again the delivery was bad. It took 3 weeks to get my items on expedited shipping.

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De   rbex
  • Cumpărător verificat
  • 2 / 4 / 2015

Bine, dar culoarea fildeșului este ușoară. Mai mult ca alb. Nice but ivory colour is light. More like off white.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 8 / 12 / 2014

Calitate bună și material, precum și lungimea mânecilor Good Quality and material as well as length of the sleeves

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

RECOMANDĂRI

 Manșon scurt Satin Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Paltoane / Jachete
3%cumpără produsul prezentat pe această pagină USD $ 19.99
 Manșon scurt Satin Stretch Petrecere / Seară Casual Wraps de nunta Paltoane / Jachete
1% cumparăUSD $ 19.99
 Satin Stretch Nuntă Petrecere / Seară Șal de Damă Boleros
1% cumparăUSD $ 19.99
 Fără manșon Șifon Nuntă Party / Seara Șal de Damă With Mărgele Pelerine
1% cumparăUSD $ 24.99
 Fără manșon Șifon Nuntă Party / Seara Șal de Damă Capelete
1% cumparăUSD $ 19.99
 Satin Nuntă Petrecere / Seară Șal de Damă With Volane Boleros
1% cumparăUSD $ 14.99
 Fără manșon Șifon Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Capelete
1% cumparăUSD $ 11.99
 Șifon Nuntă Petrecere / Seară Șal de Damă Capelete
1% cumparăUSD $ 14.99
 Satin Nuntă Petrecere / Seară Casual Wraps de nunta Paltoane / Jachete
1% cumparăUSD $ 22.99
 Satin Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Paltoane / Jachete
1% cumparăUSD $ 14.99
 Organza Nuntă Petrecere / Seară Casual Wraps de nunta Paltoane / Jachete
2% cumparăUSD $ 19.99
 Satin Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Paltoane / Jachete
2% cumparăUSD $ 17.99
 Dantelă Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Paltoane / Jachete
2% cumparăUSD $ 24.99
 Șifon Nuntă Party / Seara Șal de Damă Boleros
3% cumparăUSD $ 22.99
 Șifon Nuntă Party / Seara Șal de Damă Boleros
3% cumparăUSD $ 14.99
 Lungime Manșon 3/4 Șifon Nuntă Party / Seara Șal de Damă Paltoane / Jachete
3% cumparăUSD $ 14.99
 Manșon scurt Șifon Nuntă Party / Seara Șal de Damă Boleros
4% cumparăUSD $ 14.99
 Satin Nuntă Petrecere / Seară Șal de Damă Boleros
4% cumparăUSD $ 14.99
 Satin Nuntă Petrecere / Seară Casual Wraps de nunta Paltoane / Jachete
4% cumparăUSD $ 19.99
 Manșon Lung Satin Stretch Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Paltoane / Jachete
5% cumparăUSD $ 14.99
 Manșon scurt Dantelă Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta With Paiete Boleros
5% cumparăUSD $ 14.99
 Tulle Nuntă Petrecere / Seară Șaluri Wraps de nunta Șaluri
5% cumparăUSD $ 19.99
 Dantelă / Polyester Lungime Cot Mănușă klasické / Mănuși de Mireasă / Mănuși de Party / Seară With Solid
6% cumparăUSD $ 7.99
 Manșon Lung Șifon Satin Nuntă Wraps de nunta Paltoane / Jachete
6% cumparăUSD $ 19.99
 Tulle Nuntă Petrecere / Seară Șal de Damă With Mărgele Aplică Boleros
6% cumparăUSD $ 24.99
 Manșon Lung Dantelă Nuntă Petrecere / Seară Casual Wraps de nunta With Paiete Paltoane / Jachete
1% cumparăUSD $ 27.99
 Manșon scurt Satin Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta Boleros
1% cumparăUSD $ 19.99
 Manșon Lung Blană Artificială Petrecere / Seară Hanorace & Ponchos Bolerouri de Blană Wraps de nunta Pelerine
1% cumparăUSD $ 99.99
 Manșon Lung Satin Nuntă Petrecere / Seară Birou și carieră Wraps de nunta Paltoane / Jachete
1% cumparăUSD $ 19.99
 Manșon Lung Dantelă Tulle Nuntă Petrecere / Seară Hanorace & Ponchos Wraps de nunta Pelerine
1% cumparăUSD $ 39.99
 Manșon Lung Dantelă Nuntă Petrecere / Seară Wraps de nunta With Aplică Paltoane / Jachete
1% cumparăUSD $ 27.99
 Manșon scurt Dantelă Nuntă Petrecere / Seară Casual Wraps de nunta Boleros
1% cumparăUSD $ 19.99
 Manșon scurt Tafta Petrecere / Seară Wraps de nunta Boleros
1% cumparăUSD $ 19.99
BTest