English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
banner

Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

Media de rating: 5 (43 recenzii )
Scrie o recenzie
  • 11 / 9 / 2015

Îmi place absolut această rochie !!!! Este de înaltă calitate și perfect pentru nunta mea destinație plajă. Am făcut măsurătorile personalizate și se potrivește perfect. Am comandat rochia mea pe 17/27/15 și am primit-o la 9/10/15. Livrare rapidă, chiar dacă este adaptată pentru a se potrivi corpului meu curbat. A venit chiar și cu o îmbrăcăminte de îmbrăcăminte de mireasă. Foarte bine plăcut! I absolutely love this dress!!!! It is high quality and perfect for my beach destination wedding. I did the custom measurements, and it fits perfectly. I order my dress on 8/27/15, and received it on 9/10/15. Quick delivery even with it being tailored to fit my curvy body. It even came with a bridal dress garment. Very well pleased!

Răspuns (6) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (3) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 28 / 12 / 2011

Ajunse cu mai puțin de 1,5 luni. Chegou com menos menos de 1,5 mês.

Răspuns (1) Tradus din Portugheză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (2) (1)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 24 / 5 / 2017

Sunt atât de mulțumit de această rochie! Este absolut nemaipomenit! Se potrivește perfect! Mi-am comandat rochia pe 13.05.17 și am primit-o 05/24/17. Am comandat această rochie folosind măsurătorile personalizate, foarte recomandă acest lucru. Rochia este exact așa cum este prezentat în fotografiile de aici. Mulțumesc, LanTing și Lumina în cutie! Vă voi recomanda! I am so pleased with this dress! It is absolutely GORGEOUS! It fits perfectly! I ordered my dress on 05/13/17 and received it 05/24/17. I ordered this dress using the custom measurements I highly recommend this by the way. The gown is exactly as it is shown in the photos here. Thank you, LanTing and Light In The Box! I will recommend you!

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 28 / 4 / 2017

Este o rochie foarte frumoasă și merită să vă mulțumesc Its a very beautiful dress well worth it thank you

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 10 / 2 / 2017

Am purtat aceasta rochie de mireasa si m-am simtit ca un milion de dolari. Am făcut-o la comandă și se potrivește ca o mănușă I wore this as my wedding dress and i felt like a million dollars. I got it custom made and it fit like a glove

Răspuns (1) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 9 / 5 / 2016

Această rochie este exact cum arată a mea a fost un pic mai mare decât este necesar, dar nu ar trebui să fie greu de repara. Sunt foarte incantat. This dress is exactly how it looks mine was a little bigger then needed but shouldnt be to hard to fix. I am very pleased.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 15 / 4 / 2016

Super super super ... personalizat a făcut să se potrivească toate asteptarile mele Super super super ...
Faites sur mesure elle correspond à toutes mes attentes

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 12 / 4 / 2016

Mulțumesc lumina în cutie. Răspunsul dvs. la comandă este foarte apreciat. Rochia de mireasă comandă atât de bine. Thank you lightinthebox. Your response on the order is highly rated. The wedding dress ordered fitted so well.

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 31 / 3 / 2016

Chiar mi-a plăcut lumina în cutie. Am cumparat lucrurile pentru nunta mea aici si, de asemenea, rochia mea si am fost complet multumit de tot. Mă voi întoarce cu siguranță! I really enjoyed light in the box. I bought things for my wedding here and also my dress and was completely satisfied with everything. I will definitely be back for more!

Răspuns Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De   linda
  • Cumpărător verificat
  • 15 / 9 / 2015

Aceasta este o rochie foarte frumoasă, deosebit de bine făcută. Iubesc! This is a very lovely, exceptionally well made dress. Love it!

Răspuns (5) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

RECOMANDĂRI

 Linia -A In Formă de Inimă Trenă Watteau Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele de LAN TING BRIDE®
3%cumpără produsul prezentat pe această pagină USD $ 109.99
 Coloană / Teacă Halter Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Drapat de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A În V Trenă Capelă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Paiete de LAN TING BRIDE® / Vezi Prin
1% cumparăUSD $ 179.99
 Linia -A In Formă de Inimă Trenă Court Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Aplică de LAN TING BRIDE® / Open Back
1% cumparăUSD $ 129.99
 Coloană / Teacă In Formă de Inimă Lungime Gleznă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 109.99
 Linia -A Bijuterie Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Drapat / Pliuri de LAN TING BRIDE® / Plajă / Destinație
1% cumparăUSD $ 109.99
 Coloană / Teacă Bretele Spagheti Lungime Podea Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A In Formă de Inimă Trenă Capelă Tulle Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Aplică / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 229.99
 Coloană / Teacă Pe Umăr Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Drapat Părți de LAN TING BRIDE® / Open Back
1% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A În V Trenă Court Șifon / Dantelă Florală Made-To-Measure rochii de mireasa cu Dantelă de LAN TING BRIDE® / Plajă / Destinație
1% cumparăUSD $ 129.99
 Coloană / Teacă In Formă de Inimă Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele de LAN TING BRIDE®
2% cumparăUSD $ 149.99
 Linia -A În V Trenă Court Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Paiete / Cruce de LAN TING BRIDE® / Open Back
2% cumparăUSD $ 159.99
 Coloană / Teacă In Formă de Inimă Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Cruce de LAN TING BRIDE®
2% cumparăUSD $ 149.99
 Linia -A Scoateți gâtul Lungime Podea Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat de LAN TING BRIDE®
3% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A Pătrunderea cremelor Lungime Podea Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele de LAN TING BRIDE® / Iluzie
3% cumparăUSD $ 179.99
 Linia -A În V Trenă Capelă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat / Pliuri de LAN TING BRIDE®
3% cumparăUSD $ 159.99
 Prințesă Bretele Spagheti Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat / Flori de LAN TING BRIDE®
4% cumparăUSD $ 149.99
 Coloană / Teacă Scoateți gâtul Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat / Nasture de LAN TING BRIDE®
4% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A Pe Umăr Trenă Capelă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Eșarfă / Panglică / Nasture de LAN TING BRIDE®
4% cumparăUSD $ 159.99
 Coloană / Teacă Halter Trenă Court Șifon / Satin Made-To-Measure rochii de mireasa cu de LAN TING BRIDE® / Open Back / Royal Style
5% cumparăUSD $ 179.99
 Coloană / Teacă Bijuterie Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
5% cumparăUSD $ 149.99
 Linia -A În V Trenă Court Dantelă / Organza Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele de LAN TING BRIDE® / Iluzie
5% cumparăUSD $ 159.99
 Coloană / Teacă Bretele Spagheti Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Broșă Cristal / Cruce / Pin Cristal Floral de
6% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A Fără Bretele Lungime Podea Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Eșarfă / Panglică / Pliuri de LAN TING BRIDE®
6% cumparăUSD $ 109.99
 Prințesă Bijuterie Lungime Podea Șifon / Dantelă Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Aplică / Nasture de LAN TING BRIDE® / Spate FRumos
6% cumparăUSD $ 123.49
 Coloană / Teacă Curele de Trenă Court Șifon Rochii de mireasa realizate pentru a face-Meature cu Mărgele / Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 149.99
 Coloană / Teacă Halter Trenă Court Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Aplică de LAN TING BRIDE® / Open Back / Open Back
1% cumparăUSD $ 159.99
 Coloană / Teacă Curele de Mătura / Trenă Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 149.99
 Pătrunderea cremelor Trenă Court Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Drapat / Eșarfă / Panglică de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 149.99
 Linia -A În V Lungime Podea Șifon Made-To-Measure rochii de mireasa cu Mărgele / Pliuri / Nasture de LAN TING BRIDE® / Mica Rochie Albă
1% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A Bijuterie Lungime Gleznă Șifon / Dantelă Peste Tul Made-To-Measure rochii de mireasa cu Aplică / Cruce / Pliuri de LAN TING
1% cumparăUSD $ 129.99
 Linia -A Fără Bretele / Straight Neckline Lungime Podea Dantelă Peste Satin Made-To-Measure rochii de mireasa cu Dantelă de LAN TING
1% cumparăUSD $ 109.99
 Linia -A În V Mătura / Trenă Georget Rochii de mireasa realizate pentru a face-Meature cu Eșarfă / Panglică / Cruce de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 119.99
ATest