English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
banner

Promoție Fulgerătoare 
App Mobilă

LightInTheBox.com expediază global în aproape fiecare țară de pe glob. 

Alege Moneda de Schimb: $ USD

Media de rating: 5 (22 recenzii )
Scrie o recenzie
  • De   Marijke
  • Cumpărător verificat
  • 4 / 7 / 2011

Am comandat această rochie pentru fiica mea în albastru închis și Taylor făcut. Pentru a fi sincer, trebuia să fie o comandă de testare, pentru a vedea dacă calitatea respectă standardele. Trebuie să spun că am fost în mod pozitiv surprins și că îmi voi ordona pur și simplu rochia de mireasă și rochiile pentru celelalte două fiice cu Light in the Box. Rochia se potrivește foarte bine, este foarte bine adaptată și calitatea pânzei este foarte bună! Vă rugăm să rețineți că tocmai am primit rochia de azi, așa că nu i-am călcat pentru poze. Învelișul se potrivește foarte bine, deși pe guler există mai puține perle, așa cum arată imaginile de pe site. Din fericire, fiica mea prefera mai putin perle :) Vom scurta rochia un pic pentru ao face perfecta. A trebuit să plătim taxe cu UPS: suma comenzii a fost de aproximativ 128 EUR plus transportul maritim. A trebuit să plătesc TVA germană 23,71 EUR și o taxă de brokeraj de 10,50 EUR și o altă taxă de 2 EUR în plus (fără niciun indiciu, de unde vine acest al doilea TVA) ... Am comandat îmbrăcămintea la data de 21.06.2011. Data expedierii a fost stabilită și îndeplinită în data de 02.07.2011. Rochia a sosit în Germania pe 04.08.2011. Sper că acest comentariu vă va ajuta! I ordered this dress for my daughter in dark blue and taylor made. To be honest it was meant to be a test order, to see if the quality meets the standards.
I have to say that I was positively suprised and that I will certainly order my wedding dress and the dresses for the other two daughters too with Light in the Box.
The dress really fits well, it is very well tailored and the quality of the cloth is very good! Please note that we just received the dress today, so we did not iron it for the pics.
The wrap is fitting really well too, although there are less pearls on the collar as shown on the pics of the website. Fortunately my daughter prefers less pearls :) We will shorten the dress a little to make it perfect.
We had to pay taxes with UPS: Order amount was around 128 EUR plus shipping. I had to pay german VAT 23,71 EUR and brokerage fee 10,50 EUR and another 2 EUR VAT on top of that (no clue where this second VAT comes from)...
We ordered the dress on 21.06.2011. Shipping date was set and met on 02.07.2011. The dress arrived in Germany on 04.08.2011. I hope this comment will help you!

Răspuns (2) Tradus din Romanian Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (9) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 20 / 2 / 2015

Bună ziua, mă interesează această dimensiune de rochie 36 Traind în Franța, aș dori să știu valoarea taxelor vamale. Vă mulțumesc anticipat, cordial, doamnă Lopez Bonjour,
je suis intéressé par cette robe en taille 36
Habitant en France , je voudrais savoir le montent des frais de douanes.
je vous remercie par avance,
cordialement,
Madame Lopez

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 23 / 11 / 2012

Am comandat acest costum pe 12/11/2012 și l-am primit în 24/11/2012. Este perfect în culori (albastru), finisaj, calitate, dimensiune 4 fără nici o retușare și o tăiere remarcabilă. Îmi găsesc clasa înaltă și sunt complet mulțumit. Pentru informații am plătit 19 € TVA la recepție. Jai commandé cette tenue le 12/11/2012 et lai reçue le 24/11/2012. Elle est parfaite en couleur (bleuciel), finition, qualité, taille 4 sans aucune retouche et en coupe remarquable. Je la trouve de grande classe et suis entièrement satisfaite.
Pour information jai payé 19€ de TVA à la réception.

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 20 / 5 / 2012

frumos. perfect setat atat de culoarea pe care pana la finisaje, eu sunt din nou foarte fericit cu achizitiile mele si va spun foarte curand pentru o urmatoarea order.pas taxele vamale pentru cele doua rochii pe care tocmai le-am primit in timp. indecise puteți comanda fără probleme magnifique.
ensemble parfait tant par la couleur que par les finitions, je suis a nouveau très contente de mes achats et vous dit a très bientot pour une prochaine commandes.pas de frais de douanes pour les deux robes que je viens de recevoir dans les delais .pour les indecises vous pouvez commander sans problème

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (0) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 19 / 7 / 2011

Prima dată când am trecut luna trecută prin COREO fără multe probleme, nimeni nu mi-a dat nici un fel de plată, ci dacă nu înțelegeam aceeași plată prin banca mea El primer invio del mes pasado me a egado atraves del COREO sin problemas muchas grasias, nadie me a cobrado nada mas pero con este si no entendo a sido el mismo pago atraves de mi banco

Răspuns Tradus din Spaniolă Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 19 / 7 / 2011

Aș dori să vă rog să faceți ordinul N 1106300801656623 prin COREO nu prin UPS pe care mi-l cer să plătesc 72 EUR TVA pediria por favor que mq inviais el pedido N 1106300801656623 atraves del COREO no atraves del UPS me piden que page 72 euros IVA

Răspuns Tradus din Spaniolă Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (2) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 21 / 6 / 2011

Bună ziua, eu comand doar acest costum, dar vă rog vă rog, vreau rochie oprit sub genunchi, astfel genunchi umăr lungime aproximativ 140cm.Mulțumesc în avans. Bonjour,je viens de commander cette tenue sur mesure mais sil vous plait je voudais que la robe s arrete en dessous du genou donc longueur epaule genou environ 140cm.merci d avance.

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De   Lamoliatte Marie claire
  • 13 / 5 / 2011

super, culoare, tăiere este în așteptare pentru a primi super, couleur, coupe on attend de recevoir

Răspuns (1) Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • 30 / 3 / 2011

Buna ziua am comandat acest model si culoare, sa spun ca este la fel ca in fotografie, tesatura este ca satin, si foarte bine terminata, jacheta este mai finita decat rochia. Mi-aș scoate jacheta, singurul lucru pe care nu mi-a plăcut atât de mult, dar rochia fantastică. Comandă fără probleme și punctuală. singura dimensiune pe care am comandat-o de 24 w și am fost un pic mare și voi pune fotografii. recomandată. hola pedi este modelo y color, decir que es igual que en la foto, el tejido es como raso, y muy bien terminado, la chaqueta es mas finita que el vestido. yo quitaria la chaqueta que fue lo unico que no me gusto tanto, pero el vestido fantastico. pedido sin problemas y puntual.
lo unico la talla que pedi una 24 w y me estaba un poquito grande ya pondre fotos. recomendado.

Răspuns (1) Tradus din Spaniolă Show Original Vezi Traducere
A fost această recenzie de ajutor? (1) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

  • De   Ghania
  • 15 / 3 / 2011

Am fost greșit de culoare ordonând această rochie am pus albastru în loc de albastru safir, am trimis mai multe comentarii la serviciul clienți, dar am rămas fără răspuns pentru a confirma că schimbarea de culoare este înregistrată ... Je me suis trompée de couleur en commandant cette robe jai mis bleu au lieu de bleu saphir, jai envoyé plusieurs commentaires au service client mais je reste sans réponse pour me confirmer que le changement de couleur est bien enregistré...

Răspuns Tradus din Franceză Show Original Vezi Traducere
Editează A fost această recenzie de ajutor? (2) (0)
Împărtășește pe facebook

După login, poți răspunde la această recenzie.

RECOMANDĂRI

 Coloană / Teacă În V Mini / Scurt Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Mărgele / Arc / Drapat Părți de LAN TING BRIDE® / Șal Inclus
3%cumpără produsul prezentat pe această pagină USD $ 99.99
 Coloană / Teacă Bijuterie Lungime Genunchi Tafta Rochie Mama Miresei cu Buton Detalii Cristal Flori Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 89.99
 Coloană / Teacă Bijuterie Mini / Scurt Șifon Rochie Mama Miresei cu Mărgele de LAN TING BRIDE® / Iluzie / Șal Inclus
1% cumparăUSD $ 99.99
 Coloană / Teacă Două Piese Iluzii Lungime Genunchi Tafta Rochie Mama Miresei cu Cruce de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 159.99
 Coloană / Teacă În V Lungime Podea Șifon Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Arc / Eșarfă / Panglică / Buzunar de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 109.99
 Coloană / Teacă In Formă de Inimă Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Arc / Cruce / Pliuri de LAN TING BRIDE® / Spate Deschis
1% cumparăUSD $ 89.99
 Coloană / Teacă In Formă de Inimă Asimetric Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Cruce de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 69.99
 Linia -A Halter Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Cruce / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 109.99
 Coloană / Teacă Fără Bretele Lungime Podea Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 89.99
 Linia -A Bijuterie Mini / Scurt Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Flori de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 79.99
 Coloană / Teacă Pe Umăr / In Formă de Inimă Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat / Cruce / Pliuri de LAN TING BRIDE®
2% cumparăUSD $ 99.99
 Linia -A Straight Neckline Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat / Volane de LAN TING BRIDE®
2% cumparăUSD $ 79.99
 Coloană / Teacă Scoateți gâtul Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat de LAN TING BRIDE®
2% cumparăUSD $ 109.99
 Coloană / Teacă Bretele Spagheti Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Cruce de LAN TING BRIDE® / Spate Deschis
3% cumparăUSD $ 89.99
 Linia -A Pe Umăr Lungime Podea Șifon Charmeuse Rochie Domnișoară Onoare cu Mărgele Eșarfă / Panglică Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
3% cumparăUSD $ 99.99
 Linia -A Gât Înalt Asimetric Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Arc / Drapat / Broșă Cristal de LAN TING BRIDE® / Spate Deschis
3% cumparăUSD $ 89.99
 Linia -A În V / Halter Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Arc / Eșarfă / Panglică de LAN TING BRIDE®
4% cumparăUSD $ 79.99
 Linia -A Bijuterie Lungime Genunchi Șifon / Dantelă Rochie Domnișoară Onoare cu Dantelă / Eșarfă / Panglică de LAN TING BRIDE®
4% cumparăUSD $ 89.99
 Coloană / Teacă Fără Bretele Lungime Genunchi Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
4% cumparăUSD $ 62.99
 Linia -A În V / Curele de Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Mărgele / Drapat / Cruce de LAN TING BRIDE®
5% cumparăUSD $ 99.99
 Coloană / Teacă Bretele Spagheti Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Pliuri de LAN TING BRIDE®
5% cumparăUSD $ 99.99
 Coloană / Teacă Pe Umăr Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Eșarfă / Panglică / Drapat Părți / Pliuri de LAN TING BRIDE®
5% cumparăUSD $ 79.99
 Linia -A Scoateți gâtul Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat / Pliuri de LAN TING BRIDE®
6% cumparăUSD $ 89.99
 Linia -A Bretele Spagheti Asimetric Georget Rochie Domnișoară Onoare cu Pliuri de LAN TING BRIDE® / Spate Deschis
6% cumparăUSD $ 109.99
 Linia -A Fără Bretele / In Formă de Inimă Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Cruce de LAN TING BRIDE®
6% cumparăUSD $ 55.99
 Linia -A Bretele Spagheti Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Cruce de LAN TING BRIDE® / Spate Deschis
1% cumparăUSD $ 79.99
 Linia -A Fără Bretele Asimetric Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Voaluri Cascadă / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 62.99
 Linia -A Prințesă Pe Umăr Lungime Genunchi Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Mărgele Drapat Drapat Părți de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 79.99
 Coloană / Teacă În V Mini / Scurt Tafta Rochie Domnișoară Onoare cu Eșarfă / Panglică / Cruce / Volane de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 79.99
 Linia -A Curele de Lungime Podea Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Eșarfă / Panglică / Cruce / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 89.99
 Coloană / Teacă Fără Bretele Lungime Genunchi Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Drapat / Eșarfă / Panglică de LAN TING BRIDE® / Bloc de Culoare
1% cumparăUSD $ 79.99
 Linia -A In Formă de Inimă Lungime Podea Satin Rochie Domnișoară Onoare cu Pliuri de LAN TING BRIDE® / Spate Deschis
1% cumparăUSD $ 99.99
 Linia -A Curele de Lungime Gleznă Șifon Rochie Domnișoară Onoare cu Cruce / Pliuri de LAN TING BRIDE®
1% cumparăUSD $ 99.99
ATest