English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kund recensioner

Genomsnittligt Betyg: 4 (15 recensioner)
Skriv en recension
  • 13 / 1 / 2013

Jag köpte en 3,5 mm ljudförlängningskabel (1,5 M) som inte kom fram under den angivna tidsperioden. Rådde Lightinthebox.com om detta. Inga frågor ställdes de återbetalade pengarna. Nästa vecka kom det fram och jag återvände pengarna till Lightinthebox.com. Artikeln fungerar och du kan inte få denna vara till det här priset i en australisk butik i Sydney. 100% nöjd med produkten och Lightinthebox.com. I purchased a 3.5mm Audio Extension Cable (1.5M) it didnt arrive in the time period stated. Advised Lightinthebox.com about this. No questions asked they refunded the money. The following week it arrived and I returned the money to Lightinthebox.com. The item works and you cant get this item for this price in an Australian, Sydney shop. 100% satisfied with the product and Lightinthebox.com.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 19 / 1 / 2012

... för min kontors dator högtalare förlängning, nu har jag inte feedback ... ...for my office computer speakers extension, now i dont have feedback...

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 24 / 12 / 2011

Utmärkt kabel! Bra kvalitet! 10/12/2011 beställt, 2011-11-12 postades, den 21/12/2011 mottagna. (Jag bor i Kiev, Ukraina) Tack vare webbplatsen kommer jag fortsätta att köpa på Lightinthebox.com English: Great cable! Bra kvalitet! 10/12/2011 beställt, skickad 11/12/2011, 21/12/2011 mottagen. (Jag bor i Kiev, Ukraina) Tack vare sajten fortsätter jag att köpa på Lightinthebox.com Russian: Отличный кабель! Хорошее качество!
10/12/2011 заказал, 11/12/2011 отправили, 21/12/2011 получил. (я живу в Киеве, Украина)
Спасибо сайту, буду дальше покупать на Lightinthebox.com

English: Great cable! Good quality!
10/12/2011 ordered, shipped 11/12/2011, 21/12/2011 received. (I live in Kiev, Ukraine)
Thanks to the site, I will continue buying at Lightinthebox.com

Svara Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (1) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 6 / 11 / 2011

Inte dåligt gjort, levereras ganska snabbt. Hans pengar är utan förbehåll. Неплохо изготовлено, доставили достаточно быстро. Своих денег стоит без оговорочно.

Svara Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 8 / 9 / 2011

ännu en kvalitetsprodukt från LITB till ett billigt pris ... yet another quality product from LITB at a cheap price..keep it up guys !!!

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • Av  Tony
  • 28 / 3 / 2011

Billigt pris med högkvalitativ produkt. Tack. Cheap price with high quality product. Thanks.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Ändra Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 13 / 1 / 2011

Det är min andra förlängningskabel som jag köpte! Mycket bra! Its my second extension cable that I bought! Very good!

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 10 / 10 / 2014

Produkt enligt annonsen, inga problem. Produto conforme o anuncio, sem problemas.

Svara Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 30 / 7 / 2014

Ordern är hur jag förväntade mig det. Försändelsen har varit snabb. Min bedömning är tillfredsställande El pedido es como me lo esperaba. el envío ha sido rápido. Mi valoración es satisfactoria

Svara Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 7 / 4 / 2014

Normal ledning. Köpt för telefonen. Fungerar bra Нормальный шнур. Покупал для телефона. Работает хорошо

Svara Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

ATest