English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Genomsnittligt betyg: 5 (52 recension)
Skriv en recension
  • 10 / 4 / 2013

Bra artikel. Ljus, hållbar och mångsidig. Rekommenderas för dem som har barn i bilen och inte vill spendera mycket för att hålla dem upptagna. lätt att installera. Bekväma spel med den medföljande dynan. Trådlösa hörlurar rekommenderas om du inte vill distrahera dig själv under körning genom att lyssna på filmer eller ljud effekter av spelen. Valuta för pengarna bra. De bör tillhandahålla det som standard på alla bilar. Ottimo articolo. Luminoso, resistente e versatile. Consigliato a chi ha dei bambini in auto e non vuole spendere molto per tenerli occupati. facile da installare. Comodi i giochi con la pad in dotazione. Le cuffie wireless sono consigliate qualora non ci si volesse distrarre durante la guida ascoltando film o effetti sonori dei giochi. Rapporto qualità prezzo ottimi. Dovrebbero fornirlo di serie su tutte le auto.

Svara Översatt från Italienska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (2) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 19 / 6 / 2012

För AUDI A8 exelenet !!!!! No.1 !!!! Tack !!!! Beställningsdatum 6.6.2012 leveransdatum 19.6.2012 från Kina till Slovakien !!!!! Är det BÄST !!! Jag är väldigt nöjd! Beställda varor daterad 6 juni 2012 från Kina anlände till Slovenien den 19 juni 2012. vilket är absolut oöverstigligt, även ibland beställda varor direkt till Slovakien levereras med många osorterade! Produkten är funktionell och enligt mina förväntningar! Det fungerar, det är trevligt och Audi A8 är precis som skräddarsydd! Jag tycker även att det passar bättre än originalet för 18000euro !!! Tack !! For AUDI A8 exelenet!!!!! No.1 !!!! Thanx!!!! Order datum 6.6.2012 delivery datum 19.6.2012 from China to Slovakia!!!!! Is its the BEST!!!
Som maximálne spokojený! Objednaný tovar zo dňa 6.6.2012 z Číny dorazila v poriadku na Slvensko 19.6.2012 . čo je absolutne neprekonatelný, dokonca niekedy objednaný tovar priamo na Slovensko je dodavané o mnoho neskorsie! Produkt je funkčný a podla mojich predstáv! Funguje, je pekny a do vozidla Audi A8 je ako priamo na mieru vyrobené! Dokonca si myslím, že je sa tam hodí lepšie ako original za 18000euro!!!
Ďakujem!!

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 13 / 2 / 2012

Paketet till St Petersburg kom utan dröjsmål (det packades väldigt bra, det blev allt intakt och säkert). Köp är nöjd, med hjälp av glidfästen kan den sättas fast på armstödet i vilken bil som helst, vilket jag gjorde själv. DVD-spelaren har en högkvalitativ bild; bra prestanda; bra funktionell utrustning. Tack vare Team LightInTheBox !!! Посылка в СанктПетербург пришла без задержек (запаковали очень хорошо, дошло все в целости и сохранности). Покупкой доволен, посредством раздвижных кронштейнов его можно закрепить на подлокотнике в любом автомобиле, что я и сделал самостоятельно. У ДВД плеера качественное изображение; хорошее исполнение; хорошая функциональная оснащенность. Спасибо команде LightInTheBox !!!

Svara(3) Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (4) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 12 / 4 / 2012

Mycket bra kvalitet / prisförhållande, reproducera alla format, det enda dåliga är att jag var tvungen att betala € 40 för importen, men jag förväntade mig det och hade räknat på det när jag köpte DVD. Relación calidad/precio muy buena, reproduce todos los formatos, lo único malo es que tuve que pagas 40€ por la importación, pero ya me lo esperaba y había contado con ello a la hora de comprar el DVD.

Svara Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 19 / 1 / 2016

Allt är bra, bra kvalitet, snabb leverans. Jag rekommenderar den här säljaren. Все нормально, хорошее качество, быстрая доставка. Рекомендую данного продавца.

Svara(1) Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 8 / 2 / 2015

Bara för att säga att jag säger ett måste. Einfach zum Empfehlen sage ich ein muss.

Svara Översatt från Tyska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 11 / 10 / 2014

Bara för att säga att jag säger ett måste. Einfach zum Empfehlen sage ich ein muss.

Svara Översatt från Tyska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 30 / 7 / 2014

perfekt !!! bra produkt .... rekommenderas till alla !!!!!!! perfekt !!! bra produkt .... rekommenderas till alla !!!!!!! perfekt !!! bra produkt .... rekommenderas till alla !!!!!!! perfetto !!! ottimo prodotto .... consigliabile a tutti !!!!!!!
perfetto !!! ottimo prodotto .... consigliabile a tutti !!!!!!!
perfetto !!! ottimo prodotto .... consigliabile a tutti !!!!!!!

Svara Översatt från Italienska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 25 / 3 / 2014

superprodukt. snabb frakt jag rekommenderade detta företag. super product. fast shipping i recomended this company.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 7 / 2 / 2014

Allting motsvarar beskrivningen. Leveranstiden är 24 dagar Все соответствует описанию. Срок доставки 24 дня

Svara Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

BTest