English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Genomsnittligt betyg: 5 (16 recension)
Skriv en recension
  • 25 / 6 / 2014

Produkten är utmärkt och levereras snabbt, servicen är också utmärkt. Item is excellent and delivered fast, the service also excellent.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 28 / 3 / 2014

utmärkta objekt alla 100% kvalitet excelentes artículos todos 100 % de calidad

Svara Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 2 / 4 / 2013

Fram till dagen den 2 april 2013 fick jag inte beställningsvarorna jag är i AGUARO OK, JAG FÅR NYHETER, OM JAG FÅR ATT MOTTAGA OK, MY ORDERS NUMBERS 1302161204098527 DE 16 02 2013 E 1303121204252170 DE 16 03 2012 I DAG DAG 04 APRIL 2013 AS 16; 00 HRS jag mottog alla produkter av ordern kom alla CERTINHO och LACRADA BOX jag liknade produkterna men bara IMAGINEI vara en större storlek en liten men mycket bra samma bra luktade till alla SERGIO CURITIBA PR. ATÉ A DATA DE HOJE DIA 02 DE ABRIL DE 2013 NÃO RECEBI OS PRODUTOS DE ENCOMENDA ESTOU NO AGUARDO OK ME DEEM NOTICIAS QUANDO VOU RECEBER OK MEUS PEDIDOS NUMEROS 1302161204098527 DE 16 02 2013 E 1303121204252170 DE 16 03 2012 HOJE DIA 04 DE ABRIL DE 2013 AS 16;00 HRS RECEBI TODOS OS PRODUTOS DO PEDIDO VEIO TUDO CERTINHO E A CAIXA LACRADA GOSTEI DOS PRODUTOS MAS SÓ IMAGINEI SEREM DE TAMANHO MAIOR UM POUCO MAS TUDO BEM VALEU MESMO BOA SORTE A TODOS SERGIO CURITIBA PR.

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 18 / 2 / 2013

Fick mycket tack. Jag vill beställa fler produkter Получил большое спасибо. Хочу заказать еще товар

Svara(2) Översatt från Ryska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 14 / 6 / 2012

Jag mottog produkten idag 14/06/2012 UTMÄRKEN PRODUKT. Det levererades av brasilianska posten. LUIZ FELIPPE RECEBI O PRODUTO HOJE DIA 14/06/2012 EXCELENTE PRODUTO.

FOI ENTREGUE PELO CORREIO DO BRASIL.

LUIZ FELIPPE

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 10 / 5 / 2016

Enheten skickades en bit efter e-postkontakt. Tack Apparaat was stuk na email contact een nieuwe toegezonden gekregen. Bedankt

Svara Översatt från Holländska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 9 / 8 / 2015

mycket bra snabb ordning bra material tres bien commande rapide bon materiel

Svara(1) Översatt från Franska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 6 / 7 / 2014

Ok bilnavigeringskompasskula med lutande termometer LP503 (SZC2396) Ok
voitures de navigation des véhicules boussole balle avec thermomètre inclinable LP503 (szc2396)

Svara Översatt från Franska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 13 / 6 / 2012

Beställningsnr .: 1204050902519209 DATUM 05/04/2012 PRODUKT SOM ANVÄNDS MED VEHICLE CARS navigeringskompasskula med justerbar vinkel termometer lp503 (szc2396) MÄNGD 01 TILL OMSTÄNDNINGEN INTE LEVERADS, SOM ANSVARAR BEKRÄFTA IMAIL HAIR RECEIPT. INGEN ØNSKAD AV PRODUKTEN AV ANSÖKAN Nº 1204050902519209. TACK LUIZ FELIPPE Pedido Nº.: 1204050902519209 DATA 05/04/2012 REFERENTE AO PRODUTO veículos automóveis navegação bússola bola com termômetro ângulo ajustável lp503 (szc2396) QUANTIDADE 01 ATÉ O MOMENTO NÃO FOI ENTREGUE , TAMBEM QUANDO RECEBER CONFIRMO O PELO IMAIL O RECEBIMENTO.

NO AGUARDO DO PRODUTO DO PEDIDO Nº 1204050902519209.

OBRIGADO

LUIZ FELIPPE

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

  • 21 / 1 / 2011

På bilden ser jag att det kinesiska språket kommer, skulle spanska eller engelska vara möjligt? Tack En la fotografia veo que viene el idioma chino,seria posible español o ingles?
Gracias

Svara(1) Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på den här recensionen.

BTest