English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Genomsnittligt Betyg: 5 (20 recensioner)
Skriv en recension
  • 20 / 1 / 2013

Förfrågan tog tid att anlända eftersom det gick förlorat under leverans, något av det slag men väntetiden var värt det! Pigen är vacker, mjuk och kom helt obundet (jag vet inte hur jag har 4 paryk förutom detta och allt är kaos hehe), ja det är perfekt! Mitt enda klagomål har betalat 44,00 på det och att utgå ifrån priset gick ner till 39.30 så hon kom underbar vacker shehe lovely! Jag kommer att bära den i min Ashe Cosplay av Legends League O pedido demorou para chegar porque foi perdido durante a entrega, algo do tipo mas a espera valeu muito a pena! A peruca é LINDA, macia e veio completamente desembaraçada (nem sei como, tenho 4 perucas além dessa e todas são o caos hehe), enfim, é perfeita! Minha única reclamação é ter pago 44,00 nela e descobrir que o preço baixou para 39,30 assim que ela chegou hehe linda linda linda! Vou usar no meu cosplay de Ashe do League of Legends

Svara Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (4) (1)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 8 / 3 / 2013

Jag beställde peruk den 03/02/2013, betalningen mottogs den 02/02/2013 och skickades den 07/02/2013 och produkten levererades endast den 13/04/2013. Det var prissatt av tullen och taxan var i det totala värdet av produkten R $ 88.64! ~~ Trots detta ... produkten är av stor kvalitet !! Jag var super tillfredsställd, fullständigt värt ståndet! När jag tog bort från paketet släppte de flera trådar men inget mer. Super rekommendera det! xD ~ ~ Pedi a peruca dia 03/02/2013, o pagamento foi recebido dia 06/02/2013 e enviado dia 07/02/2013 e o produto só foi entregue dia 13/04/2013. Foi tarifado pela alfândega e a tarifa foi no valor total do produto R$88,64!

~~> Apesar disso... o produto é de ÓTIMA qualidade!!
Fiquei SUPER SATISFEITA, VALE COMPLETAMENTE A PENA!
Quando retirei do pacote soltaram vários fios mas nada de mais.
Super recomendo! xD <~~

Svara Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (1) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 10 / 11 / 2014

Mycket söt peruk, idealisk för en cosplay av Riven (Legend League)! Lätt att stilen, rendering är perfekt! Très jolie perruque, idéale pour un cosplay de Riven (League of Legend)! Facile à coiffer, le rendu est parfait !

Svara Översatt från Franska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 4 / 1 / 2014

vacker som foton .. färg tenderar att grå snarare än vit ... bella come da foto.. colore tendente al grigio più che al bianco...

Svara Översatt från Italienska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 12 / 4 / 2016

Det borde inte finnas någon anledning att min beställning kommer den 24 när jag betalade 5 till 8 dagars leverans och jag beställde den den 8 april. Detta är hemsk service och jag vägrar att beställa härifrån igen efter det att jag tar bort mitt konto. Djupast ursäkta men jag hade det här till en händelse. Jag är mycket besviken över att jag inte kan, men måste fortfarande betala för det There should be no reason that my order is coming on the 24th when I paid for 5 to 8 business day delivery and I ordered it on the 8th of April. this is horrible service and I refuse to order from here again after this I am deleting my account. Deepest apologies but, I was wearing this to an event. Im highly disappointed that I cant but still have to pay for it

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 21 / 9 / 2015

Jag blev blåst bort när perukan kom fram. Hon ser super vacker ut och lyser inte lite onaturligt, ty det är tyvärr ibland fallet med vita / gråa peruker. Kvaliteten är lika bra och du kan stile dem utan problem med det plana järnet! Ich war hin und weg als die Perücke ankam. Sie sieht super schön aus und glänzt kein bisschen unnatürlich wie es leider bei weiß/grauen Perücken gerne mal der Fall ist.
Auch die Qualität ist wie immer super und man kann sie ohne Probleme mit dem Glätteisen stylen!

Svara Översatt från Tyska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 22 / 6 / 2015

Mottagen i tid, bekräftar till fotot Reçue dans les temps, confirme à la photo

Svara Översatt från Franska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 4 / 2 / 2015

Precis som bilden mycket bra kvalitet Just like the picture very good quality

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 14 / 1 / 2015

Perfekt kom som visat och lätt att stila Perfect came as shown and easy to style

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 14 / 8 / 2014

Lackeringen på denna peruk är perfekt och precis som bilden! The layering on this wig is perfect and exactly like the picture!

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

ATest