English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Genomsnittligt Betyg: 5 (20 recensioner)
Skriv en recension
  • 8 / 1 / 2013

Identiskt för fotot. Den enda detalj är att jag beställde allt (klänning, slöja, etc) i elfenbenston och skorna är vita med arrangemangen i elfenben. Utmärkt alla de produkter jag beställde, bara den detalj som inte innehåller tullar som är ganska höga i Chile. Mycket punktligt Jag ställde min beställning den 11/27/2012 och den 01/04/2013 Jag var redan i Chile. Från igår 07/01/2013 Jag har all order i mina händer och den 01/26/2013 är det mitt bröllop. Nu bara justeringar men mycket nöjda med tjänsten. Jag ska ladda upp bilder på produkten. Idéntico a la foto. El único detalle es que yo encargué todo (vestido, velo, etc) en tono Marfil y los zapatos son Blancos con los arreglos en Marfil. Excelente todos los productos que encargué, solo el detalle que no incluyen los impuestos aduaneros que con bastante altos en Chile. Muy puntuales Hice mi pedido el 27/11/2012 y el 04/01/2013 ya estaba en Chile. De ayer 07/01/2013 ya tengo todo el pedido en mis manos y el 26/01/2013 es mi Boda. Ahora solo ajustes pero muy conforme con el servicio. Subiré fotos del producto.

Svara(5) Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (3) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 20 / 4 / 2013

Jag stör dessa ZIS-LISA Air Pumps Wedding Satin Stiletto Heel, i vitt det numret skulle vara om min storlek om i USA är 71/2 och i MEXICO 241/2, hur mycket kommer det att vara i pesos redan med sändningen ????? ?? me intersan estos zaptos LISA Bombas de Aire Boda Tacón de Aguja Satén, en color blanco que numero seria si mi talla si en USA es 71/2 y en MEXICO 241/2, cuanto saldira en pesos ya con el envio ???????

Svara(2) Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • Av  BK
  • Verifierad köpare
  • 19 / 5 / 2016

Snabb leverans, bra varor, bra kvalitet. När som helst igen. Schneller Versand, tolle Ware, gute Qualität. Jederzeit wieder.

Svara Översatt från Tyska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 25 / 5 / 2015

Riktigt vacker och bara för en bröllopsklänning. Todella kauniit ja juuri häihin sopivat kengät.

Svara Översatt från Finska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 26 / 7 / 2014

Perfekt för mina barnbarns bröllopskläder. Perfect for my granddaughters wedding outfit.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 1 / 7 / 2014

Dessa är mycket, mycket robusta för ett par klackar. Jag är väldigt bekväm i dem. Jag skulle rekommendera dem till någon brud eller brudtärna. These are very, VERY sturdy for a pair of heels. I am very comfortable in them. I would recommend them to any bride or bridesmaid.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (1) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 23 / 3 / 2014

Underbara skor perfekt storlek. Matcha färgen på klänningen. Kan inte vänta med att bära den. Lovely shoes perfect size. Match color of the dress.Cant wait to wear it.

Svara(1) Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (1) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 14 / 3 / 2013

VÄNLIGEN VILJA JAG MIN MY SHOE WAS BROKEN WHITE AND KNOW IF THE NUMBER OF THE SHOE SMOOTH BONBAS AIR WEDDING SATIN HEEL HANDLE KOMMER BRA. POR FAVOR QUISIERA Q MI ZAPATO FUESE BLANCO ROTO Y SABER SI LA NUMERACION DEL ZAPATO LISA BONBAS DE AIRE BODA TACON DE AGUJA SATEN VIENE BIEN .

Svara(1) Översatt från Spanska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 17 / 2 / 2013

Skorna har varit super snabba och passar super !! De är precis som jag föreställde dem! Jag kan rekommendera alla skor är super bekväma och ser exakt ut som de visas här! Die Schuhe sind Super schnell da gewesen und passen Super!! Sie sind genauso wie ich sie mir vorgestellt habe! Ich kann jedem die Schuhe nur empfehlen sind Super bequem und sehen genau so aus wie sie hier abgebildet sind!!

Svara Översatt från Tyska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 29 / 1 / 2013

Jag har 2 frågor: 1 aktier i kort 2 har i röd färg # 37 tenho 2 perguntas :
1 divide no cartão
2 tem na cor vermelha nº 37

Svara Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

CTest