English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Genomsnittligt Betyg: 5 (208 recensioner)
Skriv en recension
  • 17 / 7 / 2012

Hej, jag köpte den här kranen genom Light in the Box för att testa företaget. Jag gillade det, jag rekommenderar köpet. Produkten anlände några dagar efter den överenskomna termen, förmodligen eftersom ordern beskattades av IRS vid R $ 86,00 (60% av det deklarerade värdet av det goda), den brasilianska byråkratin. Hur som helst, det var värt att köpa för Light in the Box, jag rekommenderar det. När det gäller produkten är den väldigt vacker, precis som den visar på webbplatsen. Förpackningen de skickade är något som ska påpekas, bara perfekt, de tog mycket noga med att förpacka det säkert så att det inte skulle bli repor, stötar eller någon annan skada. Det kom med handske för att hantera del- och installationsmanualen på portugisiska (mycket kortfattad manuell men kom på portugisiska). Jag har inte installerat det ännu, men jag tror att jag inte kommer att ha något problem med att göra det. Grattis Ljus i lådan. Olá, comprei essa torneira pelo Light in the Box para testar a empresa.
Gostei muito, recomendo a compra. O Produto chegou poucos dias após o prazo combinado, provavelmente por ter a encomenda sido tributada pela Receita Federal em R$ 86,00 (60% de imposto sobre o valor declarado do bem), burocracia brasileira.
De qualquer forma, valeu a pena comprar pelo Light in the Box, recomendo.

Quanto ao produto, é muito bonito, exatamente como mostra no site.
A embalagem que eles mandaram é algo a ser ressaltado, simplesmente perfeita, tiveram um grande cuidado em acondicionar de forma segura para que não houvesse riscos, amaçados ou qualquer outro dano. Veio até com luva para manuseio da peça e manual de instalação em português (manual bastante sucinto, mas veio em português).

Ainda não instalei, mas acredito que não terei qualquer problema em fazêlo.

Parabéns Light in the Box.

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (2) (1)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 3 / 4 / 2014

Anlände !!!! Köp gjord den 03/10/2014, anlänt till Brasilien den 03/17/2014, beskattades och anlände till posten till min stad den 04/02/2014. Mycket välpackat, kranen är väldigt vacker, men hur kan installationen fortfarande inte prata .... låt oss se. Men jag är charmad av hennes utseende. Chegou!!!! Compra feita dia 10/03/2014, chegou no Brasil dia 17/03/2014, foi taxado e chegou no correio de minha cidade dia 02/04/2014. Muito bem embalado, a torneira é muito bonita, mas quanto a instalação ainda não posso falar....vamos ver. Mas estou encantada com o visual dela.

Svara Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 3 / 5 / 2012

Mycket bra produkt, kom i perfekt skick. Muito bom o produto, chegou em perfeito estado.

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 21 / 1 / 2012

Var mycket förvånad över att A kom så snabbt och B det priset inte kunde bli slagna. Kvaliteten var supurb En fin glänsande kran för vår nya bar. Skulle och har rekommenderat din e-postsida till alla mina vänner. Många tack kommer definitivt att beställa igen. Tack. Was extremely surprised that A it arrived so promptly and B that price could not be beaten.

The quality was supurb

A nice shiny faucet for our new bar.

Would and have recommended your email site to all my friends.

Many thanks will definitely be ordering again. Thank you.

Svara Översatt från Swedish Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (2) (1)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 5 / 10 / 2011

Vänner, idag 05/10/2011 anlände min kran, det är faktiskt mycket trevligare än i bilden, jag älskade det, det tog bara lite längre på grund av poststrejken, mer ankom i perfekt skick, mycket väl förpackade. Jag rekommenderar alla !!! ... säkra kreditkortet !!! Amigos, hoje 05/10/2011 chegou minha torneira, ela é realmente muito mais bonita do que na foto, adorei, só demorou um pouco devido a greve dos correios, mais chegou em perfeito estado, muito bem embalada.
Recomendo a todos!!!... segura o cartão de credito!!!

Svara(2) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 5 / 10 / 2011

Personligen var jag tvivelaktigt i början, det tog ett tag att komma fram, tyvärr hade vårt brev gått in i Greve !!! plus kranen anlände idag! Vacker, underbar !!! Kvaliteten överraskade mig, mycket mer än förväntat !!! Berätta för alla, du kan köpa utan rädsla !!! Pessoal, sinceramente no inicio eu duvidei, demorou um pouco para chegar, infelizmente nosso correio havia entrado em Greve!!! mais a torneira chegou Hoje!!! Linda, Maravilhosa!!! A qualidade me surpreendeu, muito mais do que esperava!!! Indico a todos, podem comprar sem medo!!!

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (1) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 28 / 9 / 2011

utmärkt kvalitet produkt gillade väldigt mycket, om det inte fanns så mycket skatter vi kunde njuta av mycket bättre den här sajten så frestande! Tack för att du fyller min önskan och med ett överkomligt pris. fortsätt med denna ärlighet, du måste bara vinna. produto de excelente qualidade gostei muito, se não houvesse tanto impostos poderiamos desfrutar muito melhor deste site tão tentador! agradeço por ter concluido um desejo meu e com preço acessível. continuem com esta honestidade, só tem a ganhar.

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • Av  alessandro jose barbosa
  • 25 / 9 / 2011

Jag gillade verkligen produkten är väldigt hur de pratar på webbplatsen, kan köpa utan rädsla! Gostei muito do produto é relamente como falam no site,podem comprar sem medo algum!

Svara(1) Översatt från Portugisiska Visa original Visa översättning
Ändra Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 10 / 12 / 2016

Stor kvalitetsprodukt till ett speciellt pris. Ottimo prodotto di qualità ad un prezzo speciale.

Svara(1) Översatt från Italienska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

  • 10 / 11 / 2016

om 2 veckor inrättades men paketet kom väldigt bra och levde upp till mina förväntningar dans 2 semaine mis en place mais colis très bien arrivé et à la hauteur de mes attentes

Svara(1) Översatt från Franska Visa original Visa översättning
Var denna recension hjälpsam? (0) (0)
Dela på facebook

Efter logga in, du kan svara på denna recension.

REKOMMENDATIONER

 Övergångsperiod  with  Krom Enkelt handtag Ett hål  for Centerset Dra ut
3% köp den aktuella produkten på den här sidanUSD $ 54.99
 Nutida Utdragbar / Pull-down Horisontell montering Utdragbar dusch Keramisk Ventil Ett hål Singel Handtag Ett hål Krom, Kökskran
1% köpUSD $ 80.99
 Badkarskran - Nutida Ti-PVD Badkar och dusch Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 147.05
 Nutida Utdragbar / Pull-down Horisontell montering Utdragbar dusch Keramisk Ventil Singel Handtag Ett hål Krom, Kökskran
1% köpUSD $ 72.44
 Duschkran - Antik Antik mässing Duschsystem Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 151.29
 Nutida Moderna Centerset Vattenfall Keramisk Ventil Singel Handtag Ett hål Målning, Badrum Tvättställ Kran
1% köpUSD $ 125.99
 Nutida Väggmonterad Förskölj Keramisk Ventil Ett hål Singel Handtag Ett hål Krom, Badrum Tvättställ Kran
1% köpUSD $ 46.93
 Traditionell Hål med bredare avstånd Utbredd Keramisk Ventil Två handtag tre hål Oljeaktig Brons, Badrum Tvättställ Kran
1% köpUSD $ 151.99
 Nutida Kärl Utbredd Dra ut Keramisk Ventil Krom, Kökskran
1% köpUSD $ 84.99
 Kökskran - Samtida Krom Utdragbar / Pull-down Kärl
1% köpUSD $ 74.99
 Duschkran - Nutida Konst Dekor / Retro Moderna Krom Väggmonterad Keramisk Ventil
2% köpUSD $ 225.99
 Badkarskran - Nutida Nickelborstad Romerskt badkar Keramisk Ventil
2% köpUSD $ 233.99
 Nutida Konst Dekor / Retro Moderna Utdragbar / Pull-down Kärl Utdragbar dusch Utbredd Roterbar Keramisk Ventil Singel Handtag Ett hål Krom
2% köpUSD $ 62.99
 Nutida Konst Dekor / Retro Moderna Utdragbar / Pull-down Kärl Utdragbar dusch Utbredd Roterbar Keramisk Ventil Singel Handtag Ett hål
3% köpUSD $ 85.70
 Duschkran - Antik Oljeaktig Brons Centerset Keramisk Ventil
3% köpUSD $ 211.81
 Kökskran - Nutida Krom Utdragbar / Pull-down Horisontell montering
3% köpUSD $ 90.52
 Nutida Moderna Hål med bredare avstånd Utbredd Keramisk Ventil Två handtag tre hål Krom, Badrum Tvättställ Kran
4% köpUSD $ 81.99
 Nutida Horisontell montering Dra ut Justerbar temperatur Keramisk Ventil Svart Oxid Finish, Kranuppsättning
4% köpUSD $ 104.99
 Kökskran - Antik Antik mässing Bar / Prep Centerset
4% köpUSD $ 52.40
 Badkarskran - Nutida Krom Hål med bredare avstånd Keramisk Ventil
5% köpUSD $ 164.99
 Nutida Väggmonterad Regndusch Handdusch inkluderad Termostatisk Keramisk Ventil Fyra Handtag Fyra hål Krom, Duschkran
5% köpUSD $ 801.99
 Nutida Takmonterad Regndusch Handdusch inkluderad Termostatisk Keramisk Ventil Fyra Handtag Fyra hål Krom, Duschkran
5% köpUSD $ 801.99
 Duschkran Oljeaktig Brons Centerset Keramisk Ventil
6% köpUSD $ 531.99
 Nutida Väggmonterad Regndusch Vattenfall Handdusch inkluderad Termostatisk Keramisk Ventil Två handtag tre hål Krom, Duschkran
6% köpUSD $ 658.99
 Nutida Takmonterad Regndusch Handdusch inkluderad Termostatisk Keramisk Ventil Två handtag fyra hål Rostfritt Stål, Duschkran
6% köpUSD $ 496.99
 Nutida Takmonterad Regndusch Handdusch inkluderad Termostatisk Keramisk Ventil Två handtag fyra hål Rostfritt Stål, Duschkran
1% köpUSD $ 485.99
 Duschkran - Nutida Krom Duschsystem Mässing Ventil
1% köpUSD $ 502.99
 Duschkran - Antik Klassisk Stil Oljeaktig Brons Väggmonterad Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 436.99
 Duschkran - Nutida Lyx Glam Ti-PVD Väggmonterad Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 431.99
 Duschkran - Nutida Rostfritt Stål Takmonterad Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 439.99
 Duschkran - Nutida Krom Takmonterad Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 376.99
 Sprinkle®-kökskranar - Nutida Borstad Centerset Dra ut LED Ett hål
1% köpUSD $ 107.79
 Duschkran - Nutida Målning Centerset Keramisk Ventil
1% köpUSD $ 374.99
CTest