ALLEEN APP! KRIJG TOT 30% KORTING
Help Centrum
Verzend naar : / $USD

Verzend naar

Verenigde Staten

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Opslaan

Kennisbank

Zoek vragen?

Geaccepteerde Betaalmethoden

LightInTheBox.com maakt het betalen voor uw bestellingen erg makkelijk voor u door een aantal betaalopties aan te bieden. Het onderstaande is een gids voor de verschillende betaalmethoden die LightInTheBox.com u aanbiedt zodat u kunt kiezen welke betaalmethode voor u het beste is.

Betaalmethoden:

Betalen met creditcard of debitcard

Op dit moment accepteren we creditcards van Visa, MasterCard, en American Express vanuit bijna alle locaties wereldwijd. Wij accepteren ook betalingen met de Solo debitcard maar alleen in het Verenigd Koninkrijk. Betalen via creditcard of debitcard is veilig, gemakkelijk en handig op LightInTheBox.com.

Uw creditcard of debitcard veranderen

1. Ga naar uw Winkelwagentje pagina, via http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=70 nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Klik op de pagina Besteinformatie en selecteer onder Betaalmethoden, Credit Card/Debit Card..

3. Vul de vereiste informatie correct in.

4. Klik op  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71 na het bekijken van de betalingsinformatie. Al uw creditcardgegevens worden veilig opgeslagen door GlobalCollect  en niet door LightInTheBox.com.
Als u via GlobalCollect met een creditcard betaald is dat een veilige en makkelijke manier om bestellingen bij ons te plaatsen.

Opmerking:
LightInTheBox.com slaat uw creditcard- en persoonlijke informatie niet op en bekijkt deze ook niet. Indien er problemen zijn met betrekking tot de transactie via creditcard en debitcard moet u contact opnemen met GlobalCollect of uw creditcardmaatschappij voor hulp. LightInTheBox.com is niet verantwoordelijk voor betalingskwesties met uw creditcard of debitcard.

Betalen met PayPal

Solution Graphics

PayPal is een veilige en betrouwbare betaaldienst waarmee u online winkelaankopen kunt doen. PayPal kan op LightInTheBox.com worden gebruikt om artikelen te kopen met een CreditCard (Visa, MasterCard, Discover, en American Express), DebitCard, of E-check (d.w.z. doormiddel van uw normale betaalrekening)..

PayPal gebruiken

U hebt geen PayPal-account nodig om te kunnen bestellen bij LightInTheBox.com. Wij bieden u twee andere methoden aan om via PayPal te betalen:

1. Klik op de pagina Winkelwagentje op Click here to pay via PayPal Express Checkoutnadat u uw artikelen hebt bekeken. U verlaat dan LightInTheBox en gaat naar PayPal. Log in in uw PayPal-account, of maak er een aan als u dat nog niet hebt gedaan. Volg de door PayPal op het scherm gegeven aanwijzingen op. Zodra u de betalingsinformatie hebt ingevuld gaat u automatisch terug naar onze website waar u de verzendmethode kiest en dan uw bestelling voltooid.

2. Selecteer Bestellen in uw Winkelwagentje en u gaat automatisch naar de pagina Bestelinformatie. Selecteer PayPal onder Betaalmethoden en klik dan op Continue Checkhout. U gaat dan naar Paypal waar u de betaling van uw bestelling afrondt.

Voordelen van het gebruik van Paypal:
  • De betaling is traceerbaar. U kunt de status van uw betaling traceren met behulp van uw PayPal-account.
  • Voor deze betaalmethode hebt u geen creditcard online nodig (u kunt direct storten vanaf uw bankrekening).
  • PayPal beschermt uw persoonlijke informatie als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen.
    [Terug naar boven]

Betalen met Western Union

Western Union gebruiken

1. Klik op de Winkelwagentje pagina, op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=70nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Klik op de pagina Bestelinformatie en selecteer onder Betaalmethoden, de optie Western Union.

3. Klik, nadat u de details hebt gecontroleerd, op  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71

U bestelling is nu geplaatst, maar LightInTheBox.com zal deze pas verwerken nadat u het volledige bedrag hebt betaald.

Ga naar het Western Union filiaal bij u in de buurt of naar hun website, en volg de aanwijzingen.

De Western Union ontvangerinformatie voor LightInTheBox.com is:

• Begunstigde bank: The Hong Kong and Shanghai Banking Corporation Limited
  • (Let erop dat u de volledige naam van de begunstigde bank noteert om er zeker van te zijn dat uw betaling tijdig wordt verwerkt).
  • Adres begunstigde bank: 1 Queen's Road Central, Hong Kong
  • Swift/Bic code: HSBCHKHHHKH
  • Naam rekeninghouder: Light In The Box Limited
  • Rekeningnummer: 808-383277-838
  • Om internationale transactiekosten te beperken, adviseren wij uw lokale HSBC bank te gebruiken voor de bankoverschrijving.

Nadat u het geld hebt overgemaakt moet u op de link van de betalingsinformatie klikken in de e-mail die u hebt ontvangen om naar de pagina met betaalinformatie gaan, de informatie opgeven en op  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=72 klikken. U bent nu klaar!

Als u meer vragen hebt met betrekking tot de betaling van uw bestelling bij LightInTheBox.com via Western Union, kunt u een e-mail sturen naar: westernunion@lightinthebox.com.com

Wij willen graag dat elke betaling via Western Union soepel verloopt dus vraag eerst bij hen na wat het totale bedrag is dat moet worden betaald. LightInTheBox.com is niet verantwoordelijk voor extra kosten in rekening gebracht door lokale Western Union filialen.

[Terug naar boven]

Betalen via elektronische betaling

Wij accepteren ook elektronische betalingen voor bijna alle bestellingen.

Elektronisch betalen

1. Klik op de pagina Winkelwagentje op  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=70 nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2. Klik op de pagina Bestelinformatie en selecteer onder Betaalmethoden de optie Geldoverboeking.

3. Klik, nadat u de details hebt gecontroleerd, op  http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=71

U bestelling is nu geplaatst maar LightInTheBox.com zal pas verder gaan met het verwerken van uw bestelling nadat u het volledige bedrag hebt betaald.

Voor het afronden van het betalen van uw artikelen via een elektronische betaling moet u contact opnemen met uw bank die de daadwerkelijke storting zal uitvoeren.

De ontvangerinformatie voor elektronisch bankieren van LightInTheBox is:

• Ontvangende bank: The Hongkong and Shanghai Banking Corporation Limited
  • Bankadres ontvanger: 1 Queen's Road Central, Hong Kong
  • Swiftcode: HSBCHKHHHKH
  • Naam rekeninghouder: Light In The Box Limited
  • Rekeningnr.: 808-383277-838

Onze internationale bankpartner HSBC heeft geen IBAN-nummer nodig, gebruikt u alstublieft bovenstaande informatie voor uw overboeking.

Nadat u het geld hebt overgemaakt moet u op de link van de betalingsinformatie klikken in de e-mail die u hebt ontvangen om naar de pagina met betaalinformatie te gaan, de informatie op te geven en op http://help.lightinthebox.com/index.php?pg=file& from=2& id=72te klikken. U bent nu klaar!

Als u meer vragen hebt met betrekking tot de betaling van uw bestelling bij LightInTheBox.com via elektronisch betalen, kunt u een e-mail sturen naar: wire@lightinthebox.com.com

Wij willen onze al onze klanten eraan herinneren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor lokale verzendkosten en intermediaire bankkosten. Daarom moeten klanten navragen bij hun lokale bank wat het totale bedrag is dat moet worden betaald.

[Terug naar boven]

Hoe werkt iDEAL?

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

• U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank

U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

[Terug naar Boven

ATest