English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (75 reviews)
Schrijf een review
  • Door Chelsea
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I used this as my wedding comb with my mother's veil. The comb was of high quality and was exactly as described. Very happy with how it looked!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meilindis
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit.

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carolyn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

I was looking for a beautiful, elegant comb to match my dress. My veil is pretty simple and this comb really dresses it up. Plus I needed something that would go in my thick hair. I'm overall pleased with my purchase except one of the pearls came loose the first time I handled the comb so I had to re-glue it.

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jubi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Ce peigne est joli et conforme la photo, mais deux perles sont tombe,dommage!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jessi
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

magnifique et conforme a la photo!!!!!!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Agostino
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

Tutto Ok! Prodotto Conforme alla descrizione!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sjalleyne1689
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 29, 2015

This is perfect for my veil. it looks just as in the picture.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bbsasa
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 27, 2015

Very fast delivery and quality is good, one pearl came loose but it is easy to fix.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door avaalexandria
  • Geverifieerde Koper
  • May 18, 2015

Beautiful. This was exactly like it was in the pictures and is well constructed.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door decocksophie
  • Geverifieerde Koper
  • May 16, 2015

ziet er net zo uit als op de foto. Wel een pareltje losgekomen...

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 prachtige legering met zirconia bruiloft tiara
10% koopUSD $ 9.99
 Hoofddeksels chic pauw legering met strass / imitatie parel vrouwen het haar kammen
8% koopUSD $ 11.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
5% koopUSD $ 1.99
 hoofddeksels met mooie papieren bloem bruids / haar pin
4% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels prachtige heldere kristallen en onechte parels bruids tiara
4% koopUSD $ 6.99
 Schitterend bruidshoofddeksel van satijn en kant
3% koopUSD $ 5.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
3% koopUSD $ 14.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
3% koopUSD $ 4.99
 hoofddeksels bruiloft bloem meisje krans met mooie bloemen
2% koopUSD $ 5.99
 Elegante Alloy Kammen met strass huwelijk bruids Hoofddeksels
2% koopUSD $ 10.99
 hoofddeksels schitterende imitatie strass steentjes bruids kammen
2% koopUSD $ 9.99
 hoofddeksels bruiloft hoofd pinnen 6 stuks schitterende steentjes / bloemen meer kleuren beschikbaar
2% koopUSD $ 4.49
 hoofddeksels voor de speciale gelegenheid / bloem meisje met mooie papieren bloem
2% koopUSD $ 1.49
 mooie strass huwelijk bruids kammen
2% koopUSD $ 14.99
 vrouwen parel legering strass klauwen
1% koopUSD $ 6.99
 prachtige Oostenrijkse boren haircomb
1% koopUSD $ 9.99
 bruiloft sluiers one-tier tule elleboog bruiloft sluiers met lint rand (meer kleuren beschikbaar)
1% koopUSD $ 6.99
 hoofddeksels bruids pennen / bloemen met prachtige steentjes 4 stuks meer kleuren beschikbaar
1% koopUSD $ 3.99
 prachtige heldere kristallen en onechte parels huwelijk bruids pennen / bloemen, 6 stuks per lot
1% koopUSD $ 5.99
 Fabulous Alloy Kammen met Rhinestone voor bruiloft / speciale gelegenheid Hoofddeksels
1% koopUSD $ 15.99
 hoofddeksels mooi kristal garen met imitatie parels bruiloft / bruid hoofdtooi bloem
1% koopUSD $ 15.99
 handschoenen satijnen pols lengte bruids handschoenen met ruches en parels
1% koopUSD $ 2.99
 hoofddeksels bloem meisje krans met mooie schuim / papieren bloem
1% koopUSD $ 5.99
 hoofddeksels schitterende satijnen bruids bloem / corsage (twee bloemen)
1% koopUSD $ 1.49
 zilverlegering strass en parel bruids tiara
1% koopUSD $ 9.99
 ordelijke legering met strass en parel bruids tiara
1% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest