English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (78 reviews)
Schrijf een review
  • Door Chelsea
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I used this as my wedding comb with my mother's veil. The comb was of high quality and was exactly as described. Very happy with how it looked!

Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carolyn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

I was looking for a beautiful, elegant comb to match my dress. My veil is pretty simple and this comb really dresses it up. Plus I needed something that would go in my thick hair. I'm overall pleased with my purchase except one of the pearls came loose the first time I handled the comb so I had to re-glue it.

Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meilindis
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit.

Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jubi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Ce peigne est joli et conforme la photo, mais deux perles sont tombe,dommage!

Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jessi
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

magnifique et conforme a la photo!!!!!!

Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Agostino
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

Tutto Ok! Prodotto Conforme alla descrizione!

Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door KATY PEARSON
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2013

we were worried this would look a bit "cheap" because the price was so low, but the quality is excellent and is great value for money. It looks lovely with the veil which I also purchased from LITB.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door julie g
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

for my daughters communion sits nicely

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Cindy
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 16, 2013

This hairpiece is quite beautiful.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ayseipekbilen
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 04, 2015

I ordered this for my wedding day as a hair accessory. Very good quality and I am looking forward to wearing it !!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
10% koopUSD $ 9.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Kantoor & Cariere HaarkammenBruiloft/Speciale
9% koopUSD $ 11.99
 een stuk ademend bruiloftskleed zak
6% koopUSD $ 1.99
 Papier/Roestvrij Staal Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
5% koopUSD $ 2.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden Bruiloft/Speciale gelegenheden
5% koopUSD $ 6.99
 satijn/Kant Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Fascinators Bruiloft/Speciale gelegenheden
4% koopUSD $ 5.99
 Strapless siliconen beha met halve cups, voor extreme lift, voor bruiloften en feesten
4% koopUSD $ 7.99
 bruiloft sluiers one tier vingertoppen sluier met lint rand (meer kleuren)
4% koopUSD $ 4.99
 Papier Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden Guirlandes/Bloemen Bruiloft/Casual/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 5.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 10.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 9.99
 hoofddeksels bruiloft hoofd pinnen 6 stuks prachtige strass / bloemen meer kleuren beschikbaar
3% koopUSD $ 4.99
 Papier Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 1.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
3% koopUSD $ 14.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft Haarkammen Bruiloft
2% koopUSD $ 6.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Outdoor
2% koopUSD $ 9.99
 hoofddeksels bruids pennen / bloemen met prachtige strass 4 stuks meer kleuren beschikbaar
2% koopUSD $ 3.99
 prachtige heldere kristallen en onechte parels huwelijk bruids pennen / bloemen, 6 stuks
2% koopUSD $ 5.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 15.99
 satijn/Stof/Kristallen/Tule/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Casual/Outdoor/Speciale gelegenheden/Kantoor & Cariere
2% koopUSD $ 15.99
 Polslengte Vingertoppen Satijn Bruidshandschoenen Handschoen
2% koopUSD $ 2.99
 Schuim Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual
2% koopUSD $ 5.99
 satijn Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor Fascinators/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Outdoor
2% koopUSD $ 0.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 9.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 9.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest