English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (84 reviews)
Schrijf een review
  • Door Chelsea
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I used this as my wedding comb with my mother's veil. The comb was of high quality and was exactly as described. Very happy with how it looked!

Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meilindis
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit.

Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jessi
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

magnifique et conforme a la photo!!!!!!

Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Agostino
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

Tutto Ok! Prodotto Conforme alla descrizione!

Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carolyn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

I was looking for a beautiful, elegant comb to match my dress. My veil is pretty simple and this comb really dresses it up. Plus I needed something that would go in my thick hair. I'm overall pleased with my purchase except one of the pearls came loose the first time I handled the comb so I had to reglue it.

Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jubi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Ce peigne est joli et conforme la photo, mais deux perles sont tombe,dommage!

Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annelies
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

Zeer mooie kam. Deze ga ik zeker gebruiken.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bea
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Kam is ongeveer 10cm. Erg mooi gemaakt en alles zit stevig vast. ben er blij mee

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jacqueline
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2016

Erg mooie haarkam,mooie imitatieparels. Prachtig voorbij je trouwjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door guerinel
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2016

parfait, les peignes sont bien conformes à la description et sont superbes !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Haarkammen Helder
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Haaraccessoire 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk Zilver
1% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bergkristal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Kantoor & Cariere / Buiten Haarkammen 1 Stuk Helder
1% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft Hoofdbanden Wit
1% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Haaraccessoire 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen Zilver
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Parel / Licht Metaal Helm-Bruiloft Bloemen 1 Stuk
1% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden 1 Stuk
1% koopUSD $ 35.99
 Vrouwen Kristallen Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Kantoor & Cariere / Buiten Haarkammen 1 Stuk Helder
1% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Bergkristal / Kristallen / Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Hoofdbanden / Guirlandes
2% koopUSD $ 14.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Papier Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden / Bloemen
2% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Bergkristal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel / Kantoor & Cariere / Buiten Hoofdbanden 1 Stuk Zilver
2% koopUSD $ 9.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Schuim Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen
3% koopUSD $ 0.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarspeld / Haarstokje 6-delig
3% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Parel / Kristallen / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Buiten Tiara\'s / Hoofdbanden / Bloemen / Hoofdketting1
3% koopUSD $ 4.43
 Vrouwen / Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk Zilver
4% koopUSD $ 12.99
 Vrouwen Bergkristal / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Kantoor & Cariere Haarkammen Helder
4% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
4% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Zoals de Afbeelding
5% koopUSD $ 11.99
 Vrouwen Acryl Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Hoofdbanden 1 Stuk Zilver
5% koopUSD $ 22.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
5% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarclip / Haarspeld / Haarstokje 1 Stuk
6% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen / Bloemenmeisje Kristallen / Licht Metaal / Imitatie Parel Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarspeld 4-delig
6% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft Tiara\'s
6% koopUSD $ 2.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk Paars / Blauw / Roze
1% koopUSD $ 6.99
 Vrouwen Parel / Bergkristal / Kristallen / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden / Informeel Haarkammen 1 Stuk Wit
1% koopUSD $ 2.69
 Vrouwen / Bloemenmeisje Sterling zilver / Licht Metaal Helm-Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen / Bloemen Zilver
1% koopUSD $ 11.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest