English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

Gemiddelde Beoordeling: 5 (83 reviews)
Schrijf een review
  • Door Chelsea
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I used this as my wedding comb with my mother's veil. The comb was of high quality and was exactly as described. Very happy with how it looked!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meilindis
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit.

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jessi
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

magnifique et conforme a la photo!!!!!!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Agostino
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

Tutto Ok! Prodotto Conforme alla descrizione!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carolyn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

I was looking for a beautiful, elegant comb to match my dress. My veil is pretty simple and this comb really dresses it up. Plus I needed something that would go in my thick hair. I'm overall pleased with my purchase except one of the pearls came loose the first time I handled the comb so I had to reglue it.

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jubi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Ce peigne est joli et conforme la photo, mais deux perles sont tombe,dommage!

Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annelies
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

Zeer mooie kam. Deze ga ik zeker gebruiken.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bea
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Kam is ongeveer 10cm. Erg mooi gemaakt en alles zit stevig vast. ben er blij mee

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jacqueline
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2016

Erg mooie haarkam,mooie imitatieparels. Prachtig voorbij je trouwjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door LexyKayy
  • Geverifieerde Koper
  • May 23, 2016

This hair piece is beautiful and is sure to look great on my wedding day!! Color and sparkle came as described.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Schitterend collier met imitatie parels bruiloft haar kammen
2%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 7.99
 Vrouwen /Bloemenmeisje  - Haarkammen ( Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel
1% koopUSD $ 9.99
 De 9,6 cm vrouwen bruiloft prom bloem meisje laat haar kam met strass en imitatie parel
1% koopUSD $ 9.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft Haarkammen Bruiloft
1% koopUSD $ 8.99
 Licht Metaal/Parel/Kristallen Vrouwen Helm Bruiloft/Outdoor/Speciale gelegenheden Tiara\'s/Hoofdbanden/Bloemen/Hoofdketting
1% koopUSD $ 3.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 17.99
 imitatie parels bruiloft / speciale gelegenheid haarspelden
1% koopUSD $ 1.99
 Imitatie Parel/Bergkristal - Vrouwen /Bloemenmeisje  - Haarkammen ( Licht Metaal
1% koopUSD $ 2.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 8.99
 Imitatie Parel/Bergkristal - Vrouwen /Bloemenmeisje  - Haarkammen ( Licht Metaal
1% koopUSD $ 3.19
 Bergkristal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Tiara\'s Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 7.99
 Elegante Alloy Kammen met strass huwelijk bruids Hoofddeksels
2% koopUSD $ 7.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden
2% koopUSD $ 17.99
 Sterling Silver / Licht Metaal / Imitatie Parel Vrouwen Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden / Casual HaarkammenBruiloft / Speciale
2% koopUSD $ 5.99
 Licht Metaal Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft / Speciale gelegenheden 1 Stuk
3% koopUSD $ 12.99
 Bergkristal/Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft Tiara\'s Bruiloft
4% koopUSD $ 13.99
 Acryl Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarspeld Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
4% koopUSD $ 8.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
5% koopUSD $ 19.99
 handgemaakte vliegende vlinder huwelijk bruids hoofddeksel
5% koopUSD $ 21.99
 Vrouwen  - Haarkammen ( Parel
5% koopUSD $ 14.99
 Bergkristal/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual Haarkammen/Bloemen
6% koopUSD $ 16.99
 schitterende legering bruiloft tiara / hoofddeksel
6% koopUSD $ 27.99
 handgemaakte bloemen bruiloft / feest hoofddeksels / bloemen met kristallen
6% koopUSD $ 11.99
 Bergkristal / Imitatie Parel Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Tiara\'s / HoofdbandenBruiloft / Speciale
7% koopUSD $ 14.99
 Licht Metaal Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
7% koopUSD $ 14.99
 Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 13.99
 Bergkristal / Imitatie Parel / organza / Stof Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden BloemenBruiloft / Speciale
1% koopUSD $ 7.99
 Bergkristal/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft Hoofdbanden Bruiloft
1% koopUSD $ 2.99
 Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden/Casual/Kantoor & Cariere/Outdoor HaarkammenBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 7.99
 Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 12.99
 Sterling Silver/Licht Metaal/Imitatie Parel Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen/BloemenBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 19.99
 Bergkristal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 8.99
 Bergkristal / Imitatie Parel Vrouwen / Bloemenmeisje Helm Bruiloft / Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft / Speciale gelegenheden1
1% koopUSD $ 29.99
 Licht Metaal/Imitatie Parel/Kubieke Zirkonia Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Outdoor Haarkammen/Bloemen Bruiloft/Outdoor
1% koopUSD $ 17.99
 Licht Metaal/Hars Vrouwen Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Hoofdbanden/Hoofdketting Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 14.99
 Sterling Silver/Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen/Bloemen Bruiloft/Speciale gelegenheden
1% koopUSD $ 12.99
 mode pauw imitatie parel kammen met een bruiloft / feest hoofddeksel
1% koopUSD $ 6.99
 Sterling Silver/Kristallen/Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen/BloemenBruiloft/Speciale
1% koopUSD $ 8.99
 Licht Metaal Vrouwen/Bloemenmeisje Helm Bruiloft/Speciale gelegenheden Haarkammen Bruiloft/Speciale gelegenheden 1 Stuk
1% koopUSD $ 12.99

Join our community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems

ATest