English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Jouw wereldse winkel Actieknallers Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (84 reviews)
Schrijf een review
  • Door Chelsea
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 02, 2013

I used this as my wedding comb with my mother's veil. The comb was of high quality and was exactly as described. Very happy with how it looked!

Vrouwen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Haarkammen
Antwoord Was dit nuttig? (3) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Meilindis
  • Geverifieerde Koper
  • May 10, 2013

Mooie kam. Helaas waren er een paar steentjes vanaf gegaan tijdens het vervoer. Die zijn er wel gemakkelijk weer aan te plakken, maar toch. Verder ziet de kam er prima uit.

Vrouwen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Haarkammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jessi
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 26, 2012

magnifique et conforme a la photo!!!!!!

Vrouwen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Haarkammen
Antwoord Was dit nuttig? (2) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Agostino
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 09, 2012

Tutto Ok! Prodotto Conforme alla descrizione!

Vrouwen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Haarkammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Carolyn
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 14, 2013

I was looking for a beautiful, elegant comb to match my dress. My veil is pretty simple and this comb really dresses it up. Plus I needed something that would go in my thick hair. I'm overall pleased with my purchase except one of the pearls came loose the first time I handled the comb so I had to reglue it.

Vrouwen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Haarkammen
Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jubi
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 04, 2013

Ce peigne est joli et conforme la photo, mais deux perles sont tombe,dommage!

Vrouwen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Buiten Haarkammen
Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door annelies
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 21, 2014

Zeer mooie kam. Deze ga ik zeker gebruiken.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door bea
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 30, 2012

Kam is ongeveer 10cm. Erg mooi gemaakt en alles zit stevig vast. ben er blij mee

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jacqueline
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 11, 2016

Erg mooie haarkam,mooie imitatieparels. Prachtig voorbij je trouwjurk

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door guerinel
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2016

parfait, les peignes sont bien conformes à la description et sont superbes !

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vrouwen Parel Kristallen Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen Haarstokje 2-delig
1% koopUSD $ 5.39
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarkammen
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Parel Bergkristal Kristallen Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Parel Bergkristal Kristallen Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarkammen 1 Stuk
1% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Veren Vlas Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Fascinators 1 Stuk
2% koopUSD $ 19.79
 Vrouwen Bergkristal Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
2% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Sterling zilver Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen Bloemen
3% koopUSD $ 2.69
 Vrouwen Bergkristal Kristallen Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
3% koopUSD $ 8.99
 Vrouwen Bergkristal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Kantoor & Cariere Buiten Haarkammen 1 Stuk
4% koopUSD $ 5.99
 Vrouwen Bergkristal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Kantoor & Cariere Haarkammen 1 Stuk
4% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Kristallen Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarspeld 4-delig
5% koopUSD $ 3.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarkammen
5% koopUSD $ 4.49
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen 1 Stuk
6% koopUSD $ 7.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Kristallen Licht Metaal Imitatie Parel Acryl Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarspeld
7% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Licht Metaal Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Haarkammen Haaraccessoire 1 Stuk
7% koopUSD $ 3.59
 Vrouwen Bergkristal Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Speciale gelegenheden Hoofdbanden
8% koopUSD $ 4.99
 Vrouwen Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Buiten Hoofdketting
8% koopUSD $ 1.99
 Vrouwen Bloemenmeisje Licht Metaal Imitatie Parel Helm-Bruiloft Speciale gelegenheden Informeel Haarspeld 2-delig
9% koopUSD $ 0.99

Join Our Community

Bedrijfsinfo
OverLightInTheBox.com
Locatie & werktijden
Beoordelingen
Werken bij
Sitemap
Onze garantie
Persberichten
LightInTheBox in het nieuws
NieuwsInTheBox
Investeren
Klantenservice
Contact

Volg je bestelling
Help-pagina en kennisbank
Betalen & verzenden
Betaalmethoden
Verzendgids
Locaties waar we naar verzenden
Verwachte levertijd
Bedrijfsbeleid
Retourbeleid
Privacybeleid
Gebruiksvoorwaarden
Beleid i.v.m. inbreuk op intellectueel eigendom
Overige zaken
Bulkbestellingen
Dropshipping
Partners
Affiliatie-programma
寻求供应商
visa, master card, maestro, carte bluepaypalpaypal verifiedwestern uniondhl ups ems
ATest