English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Actieknallers
Mobiele apps

LightInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Gemiddelde Beoordeling: 5 (27 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 12, 2013

Gekocht in chocoladebruin met specifieke maten. Maten klopten perfect, mooie pasvorm.
Heel tevreden met de aankoop.
Gekocht in chocoladebruin met specifieke maten. Maten klopten perfect, mooie pasvorm.
Heel tevreden met de aankoop.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 28, 2015

Deze jurk is op maat gemaakt en past perfect, is goed gemaakt en het materiaal is van hoge kwaliteit. Hou ervan. Heel erg bedankt Licht in de doos. This dress was customised and it fits perfectly, is well made and the material is quality. Love It. Thank you so much Light in the box.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2014

De twee jurken en chiffon wrap die ik bestelde kwamen gisteren aan. Ik ben zo diep onder de indruk dat ik moest schrijven om mijn volledige tevredenheid te uiten over zowel de jurken als de tijdige manier waarop ze zijn aangekomen. Ze kwamen aan in een doos, elk in een eigen ritssluitingszak. Het vakmanschap is uitstekend. In het begin kon ik niet eens vertellen dat ze van binnen waren. Er was geen bewijs van draden of steken. Alle naden zijn perfect, zowel binnen als buiten. De jurken zijn qua maat en kleur, en beide vallen mooi op. Ze zien er allebei geweldig uit! Het enige probleem dat ik nu zal hebben, is beslissen wat ik draag bij de bruiloft van mijn stiefdochter. Hoe dan ook, ik bewaar ze allebei en draag de andere voor een speciale gelegenheid in de toekomst. Ik zou niet aarzelen om opnieuw te bestellen bij Light In The Box, en zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie. The two dresses and chiffon wrap that I ordered arrived yesterday. I am so thoroughly impressed that I had to write to express my complete satisfaction with both the dresses and the timely manner in which they arrived.

They arrived in one box, with each in its own ziplock bag. The craftsmanship is excellent. At first, I couldnt even tell that they were insideout. There was no evidence of threads or stitchesall seams are perfect, both inside and outside. The dresses are true to size and color, and both drape beautifully. They both look and feel great! The only problem Ill have now is deciding which to wear to my stepdaughters wedding. Either way, Im keeping them both and will wear the other one to a future special occasion.

I would not hesitate to order from Light In The Box again, and will definitely recommend this company to my friends and relatives.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2014

De jurk is prachtig! Ik heb de aangepaste maatvoering gedaan en bij de buste zal ik het een beetje in moeten nemen. Dit is de eerste keer dat ik ooit heb besteld bij dit bedrijf en ik ben blij met de kwaliteit. The dress is beautiful! I did the custom sizing and on the bust, I will have to take it in a little. This is the first time I have ever ordered from this company and I am pleased with the quality.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 18, 2014

Geweldige kledingvrouw houdt ervan. Een perfecte pasvorm. Great Dress Wife Loves It. A Perfect Fit.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 03, 2013

Dit was mijn eerste aankoop bij Light in the box en ik was onder de indruk van de kwaliteit en de korte tijd die nodig was om mijn bestelling te krijgen. Deze jurk ziet er erg goed uit. Zoals andere recensenten al hebben gezegd, zijn de schouderbanden te lang en moeten ze worden ingekort. Ik heb ook de zoom verkort omdat ik voelde dat een deel van de jurk een beetje te matronisch was. De bijeenkomst bij de buste was een beetje los, dus dat wordt ook aangepakt. Ondanks de extra kosten van maatwerk, is het nog steeds een zeer goede deal en ben ik erg tevreden met mijn aankoop. This was my first purchase from Light in the box and I was impressed with the quality and the short length of time it took to get my order. This dress looks very good on. As other reviewers have said the shoulder straps are too long and needed to be shortened. I am also having the hem shortened as I felt that part of the dress was a bit too matronly. The gathering at the bust was a little loose so that is being tacked as well. Despite the added cost of tailoring, it is still a very good deal and I am very pleased with my purchase.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2013

Deze jurk was alles wat ik hoopte dat het zou zijn. De enige aanpassingen waren de riemen, op het moment dat de riemen werden aangepast viel alles op zijn plaats, meestal nam ik maat 16, maar koos voor maat 18. Ik kon ook een ongevoerde bh gebruiken voor wat meer steun. Ik zal zeker meer jurken bestellen na deze. This dress was everything that I hoped it would be. The only adjustment was the straps, the minute the straps was adjusted everything fell place, usually I take a size 16 but chose to go with a size 18. I was also able to use an unlined bra for a little more support. I will certainly order more dresses after this one.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2013

Dit is de eerste keer dat ik Light in the Box heb gebruikt, maar ik ben heel blij met mijn nieuwe jurk die ik blijf tot aan mijn cruise volgende maand, met een paar vrienden uit onze Ballroom / Latin dansles. Ik ben boven de gemiddelde lengte (5 9 "lang) en was bang dat het misschien te kort voor mij, maar het is een perfecte lengte.Ik hou van het feit dat is is uitgebeend en heeft voorgevormde BH cups zoals dit doet weg met de moet je een BH dragen en zo kunnen de schouderbanden in verschillende posities worden geplaatst om het individu te passen. Sinds ik deze jurk heb gekocht heb ik wat schoenen en een handtas gekocht in nude-kleur en enkele oesterkleurige parels die er wonderwel mee kunnen; Ik kan niet wachten om de outfit te dragen en de gezichten van mijn vrienden te zien! This is the first time I have used Light in the Box , but I am delighted with my new dress which I am keeping until I go on a cruise next month,with some friends from our Ballroom/Latin dance class.

I am above average height (5 9" tall) and was anxious that it may be too short for me, but it is a perfect length. I love the fact that is is boned and has preformed bra cups as this does away with the need to wear a bra and thus the shoulder straps can be put in different positions to suit the individual.

Since buying this dress I have purchased some shoes and a clutch bag in nude colour and some oyster coloured pearls which go wonderfully well with it; now I cant wait to wear the outfit and see my friends faces!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2013

zeer mooie jurk, snelle levering. Bedankt voor de ongecompliceerde transactie! very nice dress, fast delivery. Thanks for the uncomplicated transaction!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2013

Ik bestelde dit voor mijn bruidsmeisje, opnieuw, de pasvorm was perfect, we bestelden de zwembadkleur voor een strandhuwelijk, en oh mijn god, het ziet er prachtig uit, geeft de drager meer borst vanwege de snee over de buste, WAUW dank je !! I ordered this for my bridesmaid, again, the fit was perfect, we ordered the pool colour for a beach wedding, and oh my god it looks lovely, gives the wearer more bust due to the cut over the bust, WOW thank you!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest