ontvang tot 30% korting , alleen in de app
Klantenservice
Verzend naar : / $USD

Verzend naar

Verenigde Staten

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Opslaan
Dames Fleece broek Panty Leggings Kat Rendier Geometrisch patroon Afdrukken Volledige lengte Hoge Elasticiteit Middelhoge taille Modieus Panty Halloween Foto kleur 21 Foto kleur 34 S M
Dames Fleece broek Panty Leggings Kat Rendier Geometrisch patroon Afdrukken Volledige lengte Hoge Elasticiteit Middelhoge taille Modieus Panty Halloween Foto kleur 21 Foto kleur 34 S M
USD $ 22.99
1757 Reviews (4.8 )
4.8
Alle beoordelingen zijn afkomstig van geverifieerde kopers
Kleiner dan gemiddeld
3%
Valt normaal
97%
Groter dan gemiddeld
0%
c***4
5
ZO SCHATTIG! Ik zal deze graag dragen terwijl ik met mijn zwarte kat loop! SO CUTE! Will enjoy wearing these while I walk my black cat!
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 37,Maat:XL | Sep 26, 2022
behulpzaam(95)
S***n
4
deze zijn vrij groot voor een klein, maar schattig these are pretty big for a small, but cute
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 37,Maat:S | Oct 23, 2022
behulpzaam(88)
c***e
5
Ik dacht dat deze dikker zouden zijn omdat het meer op een dikke stof lijkt dan wat ik ontving, wat lijkt op een dunnere versie van badpakmateriaal. I thought these would be thicker as it looks like more of a thick fabric than what I received which is like a thinner version of swimsuit material.
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 37,Maat:L | Oct 04, 2022
behulpzaam(83)
a***t
4
Ik had een kleine moeten kopen, ik ben een 54 "127lbs en lees dat ze klein vallen, maar na het zien van mijn medium legging zijn ze trouw aan maat. Dat was mijn slechte maar de lage beoordeling is omdat ze er anders uitzien dan op de foto, de kat er anders uitziet en de zwarte kleur niet zo donker is. Mijn telefoon maakt de kleuren automatisch helderder, maar zo zijn ze niet. De stof is echter zacht en de binnenkant voelt aan als pluizige stof, ideaal voor de winter! I should have bought a small I’m a 5’4” 127lbs and read that they run small but after seeing my medium leggings they are true to size. That was my bad but the low review is because they look different than the picture, the cat looks different and the black color is not so dark. My phone automatically brightens the colors but they are not like that. However the fabric is soft and the inside feels like fuzzy fabric great for the winter!
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 37,Maat:M | Nov 07, 2022
behulpzaam(64)
l***8
5
valt groter dan maat. zeer zacht zijdeachtig materiaal. glanzende leggings en geen gebreide pantys. runs larger than size. very soft silky material. shiny leggings and not knit tights.
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 21,Maat:L |Oct 02, 2022
behulpzaam(60)
g***r
5
Deze zijn zo lief! Geweldige pasvorm en ik ben dol op de kleine kat op de legging! These are so lovely! Great fit and I love the little cat on the leggings!
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 37,Maat:L |Nov 02, 2022
behulpzaam(51)
c***e
5
vrouw hield van hen..zeer comfortabel en past geweldig! bedankt! wife loved them..very comfortable and fit great! thank you!
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 37,Maat:2XL |Oct 15, 2022
behulpzaam(51)
c***4
5
Geweldige herfst/halloween broek! Neem een maat 2-3 groter, dus als je med draagt, neem dan XL! Great Fall/Halloween pants! Size up by 2-3 so if you wear med, get XL!
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 34,Maat:XL |Sep 26, 2022
behulpzaam(51)
S***n
4
Kleuren zijn oke, het ziet er gewoon een stuk beter uit op de foto als je het koopt. dan in origineel faben ganz okay, auf den bild beim kauf sieht es nur viel besser aus. als in original
Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 22,Maat:5XL |Oct 31, 2022
behulpzaam(49)
c***e
5
vrouw hield van hen..zeer comfortabel en past geweldig! bedankt! wife loved them..very comfortable and fit great! thank you!
Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Kleur:Foto kleur 34,Maat:2XL |Oct 15, 2022
behulpzaam(49)
ATest