English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Pikatarjous
Ohjelmat

LightInTheBox.com toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti, lähes jokaiseen maahan ympäri maailmaa.

Valitse valuuttasi: $ USD

Tietopankki

Etsi kysymyksiä?

Kuinka kirjoitan arvostelun?

Kuinka kirjoitan arvostelun?

Arvostelun kirjoittaminen on helppoa. Se auttaa muita asiakkaita päättämään tilauksista, ja saat mahdollisuuden voittaa palkintoja.

On kaksi tapaa kirjoittaa arvostelu:

Voit kirjoittaa arvostelun suoraan tuotteen sivulle.

Tai voit seurata näitä ohjeita:

• 1. Kirjaudu sisään tilillesi ja klikkaa omia tilauksiasi.
  • 2. Klikkaa arvostelemasi tuotteen numeroa.
  • 3. Klikkaa "kirjoita arvostelu".
  • 4 Kun kirjoitat arvostelua, muista kirjoittaa paljon yksityiskohtia ja tietoja asioista joista pidit, ja joista et pitänyt. Muista olla tarkka ja selkeä.
BTest