English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Fyndrea
Mobilappar

LightInTheBox.com levererar till nästan alla länder i världen.

Välj valuta: $ USD

Kunskapsbas

Sök din fråga?

En vara saknas från min leverans

En artikel saknas från min sändning

Om din beställning saknar en artikel, vänligen kontakta kundtjänst:

• 1. Logga in till ditt konto och klicka på Mina Orders
  • 2. Klicka på den order du behöver hjälp med
  • 3. Genom att klicka på Saknade eller är Felaktiga produkter och fyll sedan i webbformuläret
  • 4. Kundservice kommer att svara dig inom 24 timmar.
  • 5. När Kundtjänst bekräftar att en artikel saknas, kommer vi att börja behandla en ny för dig.

CTest