English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي

Den globale butik Lynsalg Mobil-apps

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Hvordan kan jeg annullere min ordre?
Så længe de ikke er afsendt, kan de fleste af vores produkter annulleres med fuld refundering. Hvis din ordrestatus erkladde eller afventer, kan du uden problemer selv slette/annullere din ordre. Hvis din ordrestatus er "behandles", kan du vælge "annullér denne ordre" for at slette din ordre. Hvis en ordrer allerede er afsendt, kan den desværre ikke annulleres.

Se venligst vores annullerings- og returneringspolitik nedenfor for mere info.

Produkter lavet efter kundens mål:

Inden for 24 timer efter bekræftet betaling * 24 timer efter bekræftet betaling *
Fuld refundering Få refunderet 50 % af produktets pris, fuld tilbagebetaling af fragtpris

*Når du modtager en e-mail med titlen "Betalingsbekræftelse på ordre#_______ hos LightInTheBox.com", er din betaling bekræftet.

For at slette din ordre (Ordrestatus: kladde eller afventer)

• 1. Log ind på din konto, og klik på Mine ordrer.

• 2. Klik på ordrenummeret, som du gerne vil annullere.

• 3. Klik på "slet denne ordre" og bekræft, at du ønsker at slette den.

For at annullere din ordre (Ordrestatus: Behandler)

• 1. Log ind på din konto og klik på Mine ordrer.

• 2. Klik på ordrenummeret, som du gerne vil annullere.

• 3. Klik"slet denne ordre", placeret nederst på siden ordredetaljer, for at annullere din ordre.

• Bemærk: Kun ordrer, der endnu ikke er blevet afsendt, kan annulleres. Så snart din vare er blevet afsendt, vil det ikke længere være muligt at klikke på dette link.