English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAG DAGE DAGE 01:01:02

Den globale butik Lynsalg Mobil-apps

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Hvordan kan jeg finde min pakke?

Hvordan kan jeg finde min pakke?

Når en ordre er blevet sendt, sender vi dig en e-mail med en leveringsbekræftelse, der inkluderer et spornummer. Du skal bare klikke på linket, og det vil tage dig til UPS, FedEx eller en anden website, afhængigt af hvem der sendte din pakke. Derfra kan du bruge sporkoden til at finde din pakke.

Du kan også finde din ordre i Mine Ordrer:

• 1. Log in på din konto og klik på Mine ordrer.
  • 2. Klik på den ordre du ønsker at finde.
  • 3. Klik på sporlinket langs med leveringsoplysningerne.
  • Bemærk: desværre er sporing ikke altid tilgængelig for Super Saver Shipping.
  • 4. Du bliver derefter dirigeret til rederiets website, hvor du kan indtaste dit spornummer, og finde ud af hvor din pakke er.