English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย Bahasa Indonesia Bahasa Malaysia عربي
0 DAY DAYS DAYS 01:01:02

Shopping Globalt
Én Verden, Én Pris

LightInTheBox.com leverer  verden over til næsten hvert land  på hele kloden.

Vælg valuta: $ USD

Vidensbase

Søg i dine spørgsmål?

Jeg valgte oprindeligt Western Union, kan jeg skifte til PayPal?

Det er intet problem at skifte. Selvom du først vælger Western Union, kan du stadig betale med PayPal.

Du kan sende penge direkte til vores PayPalkonto:
order@litb-inc.com

Angiv dit bestillingsnummer i bemærkningslinjen (når du betaler via PayPal kan du tilføje bemærkninger).

Du kan også kontakte os gennem Live Chat (klik på Live Chat-knappen i det øverste højre hjørne), de vil sende dig en betalingsanmodning via PayPal, hvilket gør det nemmere for dig at betale.

Så snart vi har bekræftet at betalingen er modtaget, begynder vi at behandle din bestilling.

Kom med i vores community

Om LightInTheBox.com
Pladsering & Arbejdstid
Kundeservice
Kontakt Os
Spor Din Ordre
Hjælpeside og Vidensbase
Betaling & Fragt
Vore Retningslinjer
Retningslinjer for Retur