få opptil 30 % avslag, kun i appen
Brukerstøtte
Send til : / $USD

Send til

USA

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Spar

Vitensbase

Søk spørsmålene dine?

Hvordan betale med PayPal

Hvordan betale med PayPal.

Du er ikke nødt til å ha en konto ved PayPal før du bestiller fra LightInTheBox.com. Vi tilbyr to forskjellige måter å betale ved bruk av PayPal, disse er som følger:

Metode en
På din side for Handlevogn, klikk etter å ha gjennomgått dine varer. Du vil da forlate LightInTheBox.com og entre PayPal. Log inn på din konto ved PayPal, eller opprett en dersom du ikke har allerede ved å følge instruksjonene gitt av PayPal. Når du har fullført innføring av din betalingsinformasjon, du vil bli ført tilbake til siden hvor du skal velge din leveringsmetode, og deretter fullføre din betilling.

Metode to
På din handlevogn velg og du vil bli brakt til siden for bestillingsinformasjon. Under betalingsmetoder, velg PayPal og deretter klikk på Fortsett med utsjekking. Du vil deretter gå til PayPal hvor du kan logge inn på din konto hos PayPal, eller opprette en ved å følge instruksjonene gitt av PayPal Når du er logget inn så kan du fullføre betalingen av din bestilling.

ATest